Pupa Milano Savanna zomerlook 2017

SAVANNA LIMITED EDITION

Exotisch en hot in de zomer van 2017 met deze prachtige Safari-Look.
Uitdagend en een tikkeltje speels ben jij deze zomer met de nieuwe limited Edition van Pupa Milano make-up, “Savanna”. Op en top vrouw maar wel een beetje gevaarlijk. Deze collectie neemt je mee in de Safari sferen, warme verleidelijke kleuren die gebruikt worden, de verschillende moderne grafische/Afrikaanse prints in combinatie met metaalachtige details. De Pupa Milano Savanna collectie 2017 bestaande uit:“SAVANNA KAJAL EYELINER & SHADOW IN ONE”

Kajal – Eyeliner & Eyeshadow – (Dark Cocoa en Safari Khaki) 

Het handige oogpotlood van kajal & oogschaduw in één, in de kleuren Dark Cocoa en Safari Khaki is het opmaken van je ogen in een handomdraai gebeurd. Een lijntje trekken wordt door de romige ultra zachte textuur een fluitje van een cent. Blenden en shaden van de kleuren gaat gemakkelijk af. Het resultaat is intens door de hoge pigmentatie met een ”metallic finish”.


“SAVANNA 3D EYESHADOW”

Pure light effect eyeshadow (African Light)

Het 3D effect ontstaat doordat verhelderende deeltjes in een gebakken poedervorm zijn verwerkt. Bij het aanbrengen ontstaat er gelijk een sensueel 3D effect.
Het verheldert direct je oogopslag en maakt deze zeer intens door de African light shimmer die is gebruikt.“SAVANNA OIL STICK”

Lip Balm (Savanna Sunset en Burgundy African Sun)

Deze rijk hydraterende en verzorgende lipbalsem geeft een koraalachtige tint af. Tegelijkertijd geeft het een langdurig comfortabel gevoel. Deze glossy finish met een vleugje kleur op de lippen zal je lippen zacht houden en haar verzorgd uiterlijk behouden.“SAVANNA 
BRONZER & HIGHLIGHTER”

Tanning & Light- Reflecting (Golden Sand en Copper Sand)                    

De extreem fijne poedertextuur minimaliseert imperfecties. De huid krijgt een zongebruinde teint en laat je huid stralen. Het is verrijkt met gouden micro-parels waardoor de huid mooi oplicht en reflecteert.

Accentueer de hogere gelegen delen van het gezicht en je zult zien dat er een natuurlijke gebruinde teint met een gouden ‘glow’ verschijnt.

 “SAVANNA LASTING COLOR GEL & GLITTERY SAND”

(Dark Cocoa & Golden Rose)

GELLOOK ZONDER LAMP

Professioneel resultaat in slechts twee stappen, zonder het gebruik van UV licht. Deze nagellak geeft het effect van gel nagels is ultra glanzend en langer houdbaar dan normale nagellak.

  • Lasting Color Gel geeft een diepe bruine kleur
  • Glittery Sand geeft een gouden ‘glow’ met glinsterende parels

Speak Your Mind

*

Q' Unique