Ultrasound

Huidveroudering tegengaan met geluidsgolven

De techniek ‘Ultrasound’ bestaat grotendeels uit trillingen/ geluidsgolven welke onschadelijke zijn voor het menselijk lichaam.
Het handstuk geeft zo’n 1 miljoen trillingen per mininuut af, hierdoor zullen de celwandjes zich openen waardoor de werkzame stof direct wordt ingesluisd in de celkern. Doordat we de celkern kunnen bewerken en werkzame stoffen kunnen toevoegen hieraan, zal de conditie van de moedercel optimaal zijn. Hoe beter deze is, des te gezonder de celdeling zal plaatsvinden en afsterven.

Collageen

Collageen productie op gang

De celmembranen ofwel celwandjes zijn halfdoorlaatbaar en kunnen wij hierdoor bewerken. We kunnen stoffen toevoegen aan de celkern. Doordat deze als het ware altijd ‘op slot’ zijn, omdat anders de werkzame stoffen verloren gaat, hebben we de mogelijkheid dit met geluidsgolven te bewerken. De trilling zorgt ervoor dat de celwand zich tijdelijk opend zodat we de 100% natuurlijke stoffen kunnen laten doordringen.

Indien we geen werkstoffen zouden toevoegen en enkel en alleen de ultrasound zouden toepassen met tussenstof ( Gelsubstantie of waterbasis) dan zou het weefsel beter doorbloed raken, er meer collageen geproduceert worden voor de versteviging en de onderhuid zal sterker worden, om verslapping te voorkomen.

Bij het gebruik van een actieve werkzame stof, ‘ mannipuleren’ we de celkern als het ware. De cel zal de werkzame stof opnemen en de startfase van het celdelingsproces is hierdoor nu in topconditie. Wanneer de moedercel gezond is zal de afsterving, de celdeling ook veel beter verlopen. Een gezonde cel, dat zien we aan de buitenkant doordat we er fris en stralend uitzien.

Spierontspanning en verbetering van celstofwisseling

De behandeling met de Ultrasound is geheel ontspannend door het warmte handstuk dat over de huid gaat. Het menselijk lichaam is niet in staat de 1 miljoen trillingen per minuut te voelen maar er gebeurd wel degelijk iets in de huid. De wrijvingswarmte en de warmtekop ontspannen de gezichtsspieren.
De stofwisseling werkt sneller, de doorstroming van het bloed en lymfevocht wordt verbeterd, de dieper liggende cellen worden geactiveerd, collageen aanmaak gestimuleerd en het afweersysteem wordt verbeterd door de atieve stofwisseling. Door de warmte functie ontspannen de zenuwspieren zich waardoor de intensief voedende serums en/of maskers beter door de huid worden opgenomen tegelijkertijd geeft dit een liftend effect.

Ultrasound is een zeer effectieve behandeling bij het gebruik van verschillende actieve bestanddelen, aangezien het de opname van het product tot diep in de huidlagen van de huid zal helpen.

Q' Unique