Coaguleren

Wat is coaguleren?

Coaguleren gebruiken we bij het verwijderen van diverse huidoneffenheden door middel van een hoogfrequentie wisselstroom en een fijn naaldje.

coaguleren
Bloedblaasjes, steelwratjes, couperose, bindweefselbultjes, spinnaevie of andere huidoneffenheden pakken we aan met een steriel dun naaldje die we op de huid zetten, niet erdoor, maar we branden als het ware het beschadigde huidopppervlak dicht zodat er geen bloed meer kan doorstromen. Op dit moment wordt er een ‘loog’ gevormd, het versmelten van de keratine in de huid. Hierdoor onstaat een verklontering en verharding van het weefsel. Het is vakl ook direct weg. Het kan zijn dat u hiervoor nog een nabehandeling dient te voltrekken.

Couperose

Couperose of spinnaevie’s zijn chronisch verwijde/uitgezette of gesprongen haarvaatjes als gevolg van vaatwand verslapping.

Dit kan worden veroorzaakt door thermische invloeden, zoals warmte of kou. Maar het kan ook genetisch bepaald zijn. Couperose is geheel onschuldig vaak wel esthetisch minder mooi.

couperose

Steelwratjes

Dit zijn een afwijking in het bindweefsel welke meestal tot uiting komen in de hals of decolleté of bij de ogen. Het ziet er uit als een uitstulping van de huid.

steelwratje

Q' Unique