Van droom tot eigen zaak!

Toen ik als jong meisje bij mijn tante een kijkje mocht nemen in haar schoonheidssalon

Jong geleerd is oud gedaan, wordt wel eens verteld. Al kijkend bij mijn tante in de salon wist ik één ding zeker; “Dit wil ik later ook gaan doen!” Nog niet wetende wat het allemaal inhield. Al op hele jonge leeftijd leek het er al sterk op, dat dit kleine meisje wist wat ze graag wilde bereiken in haar leven. Ik ben niet met een gouden lepel in de mond geboren, maar door doorzettingsvermogen en overtuigingskracht heeft het me gebracht tot waar ik moest komen. Door verschillende obstakels op de weg, wist ik des te harder te knokken voor wat ik wilde bereiken. Of ik er nu al ben, nee dat zeker niet, er valt ook voor mij nog steeds veel te leren!

Quinta Raats – Aben, eigenaresse – Huidspecialist

In december 2008 leek het, na een fikse verbouwing, er dan eindelijk van te zijn gekomen; “Een eigen zaak in de beauty branche.’ Destijds gestart als zelfstandig ondernemer en direct verkozen tot ” Beste advies en verkooppunt van Nederland“, van het exclusieve merk Menard. Wat was dat een enorme pluim op mijn werk.

Eén week voor ons 5-jarig bestaan behaalde ik ook nog eens de titel; ‘Ondernemer van het jaar en in 2018  behaalde wij op de Nederlandse televisie op RTL4 in het programma ‘De beste van Nederland” de titel Beste van Noord-Brabant in de categorie beauty. Dit geeft je voldoening en motivatie om je weg te vervolgen. Hieruit blijkt dat je je eigen koers moet blijven volgen en je op het juiste pad zit.

Opleiding tot Medisch schoonheidsspecialist – Dermatologie

Momenteel volg ik de opleiding tot Medisch Schoonheidsspecialist bij de particuliere onderwijsinstelling U-Consultancy. Deze opleiding is HBO geaccrediteerd je bent dan “specialist in de Dermatologie” te noemen. Het is pittig maar zeker wel zo interessant vooral omdat ik daardoor beter met artsen kan samenwerken en huidaandoeningen sneller en beter kan signaleren.
Het is tevens fijn dat men in aanmerking komt voor verschillende vergoedingen via de zorgverzekeraar maar de uitgebreide kennis en vaardigheden die ik er op doe zijn onbetaalbaar.

De kneepjes van het vak

Door de jarenlange ervaring die ik heb opgedaan in zeer hoogwaardige instituten, beurzen te hebben gedraaid in binnen- en buitenland, aansluitend trainingen te hebben gegeven, ben ik uiteindelijk de weg ingeslagen die voor me uitgestippeld leek. Zo richtte ik in 2008, in tijden van de crisis, ons eigen Beauty Instituut op, onder de naam
Q’ Unique.
De letter ‘Q’ vanwege mijn beginletter van mijn voornaam ‘Quinta’ en het woord ‘Unique’, omdat ik vind dat wij zoveel verschillende mogelijkheden hebben om voor u het beste recept te maken voor het allerbeste resultaat! Deze ‘Unieke’ formule moest een aanduiding krijgen in de bedrijfsnaam. Een mengeling van kennis, de beste apparatuur, doorzettingsvermogen, een eigentijds karakter en de beste producten maken dit geheel tot een succesformule.

Alleen hoogopgeleide, gediplomeerde specialisten in ons team

Ons team is zeer gedreven en gaan, zoals u verder kunt zien op onze website, zeer professioneel en specialistisch
te werk.

Wij werken uitsluitend met vakkundig gediplomeerde specialisten en BIG-geregistreerde artsen. Wij hebben tevens een AGB-code zodat uw zorgverzekeraar ons erkend. Hierdoor kunt u uw zorgnota indienen en uw declaratie voor bepaalde behandelingen vergoedt krijgen. Het is belangrijk dat u altijd uw polis naleest of met ons de mogelijkheden doorspreekt.

“Het kaf van het koren scheiden”

Drs. Christa Stojkovic

Ons team wordt versterkt door enthousiaste collega’ s en stagiaires die de mogelijkheid hebben om door te groeien binnen het bedrijf. Allen met hun eigen specialisaties. Van schoonheidsspecialist tot acné specialist, van laserspecialist tot arts. Uiteraard wordt er veel aandacht op de scholen zoals Thomas Instituut, ROC/ Summa College en Gilde opleidingen aan besteed om een erkend bedrijf zoals wij de mogelijkheid te bieden leerlingen te plaatsen. KOC Nederland (Erkend leerbedrijf label) onderscheidt het kaf van het koren. Zo weet u dat u in goede handen bij ons bent. Door de aanname van personeel zijn wij flexibeler in de openingstijden die wij aanbieden, zodat u vaker op uw gewenste tijd uw afspraak kunt inboeken. Hierdoor hopen we de wachtlijst te kunnen inkorten. Doordat wij altijd veel noviteiten hebben staat ons afsprakenboek vaak ver vooruit volgepland.

Op maat gemaakt – ‘Custume made’

receptieBij ons vindt u vakmanschap en staat eerlijkheid, servicegerichtheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij kiezen samen met u wat het beste voor u is, voor uw huid en voor uw portemonnee. We stellen samen met u een behandelplan op en gaan naar de mogelijkheden kijken. Meldt u nu nog aan voor een kosteloos consult!

 

Duo behandelingen

In de volgende positieve stap, groei en ontwikkeling van ons bedrijf zijn wij van start gegaan met personeel en een 2e behandelcabine. We mogen u dan ook van harte welkom heten in de beautysalon waar u nu uiteraard ook duo behandelingen kunt boeken.

Tevens ontvangen wij regelmatig onze erkend Arts Drs. Christa Stojkovic voor de zgn. Injectables voor de Botox- en Filler-behandelingen.

U dient zich hiervoor aan te melden voor een kosteloos consult en de speciale behandeldagen te volgen.

Volg ons nu via instagram, facebook en twitter en houd specifieke behandeldata en noviteiten en acties hierdoor beter in de gaten.

20131031-_mg_7072Zoals u van ons gewend bent blijven wij te allen tijden op zoek naar het allerbeste in huis. Houdt daarom onze website nauwgezet in de gaten voor alle nieuwe ontwikkelingen en meldt u aan op onze nieuwsbrief.

Wij hopen u graag terug te zien binnen het instituut.

Tot ziens!

Q' Unique