Oxygen zuurstof treatment

Kijk met een knipoog naar alle celebs en ontdek al hun beauty secrets over hun facial

oxygen treatment

Direct effect en 4 – 8 weken lang zichtbaar resultaat !!!

Dit is dé zuurstofbehandeling waar alle celebraties wereldwijd gebruik van maken waaronder Madonna, Jennifer Lopez, George Clooney etc. We weten allemaal dat zuurstof de essentie van ieder levend wezen is. Waarom zouden we dan niet toepassen op onze huid? Normaliter is de huid in staat om maar zo’n 25% zuurstof tot zich te nemen en de overige 75% worden vanuit de bloedbaan door het gehele lichaam getransporteerd. Hieruit blijkt dus dat er veel zuivere zuurstof verloren gaat. Voor ieder optreden laat Madonna de zuurstofbehandelingen toepassen om haar huid fris, stralend en glad te houden.

Stralende huid in een handomdraai met de
“Oxygen zuurstof treatment”:

  • Injectie – Jet- technologie
    Oftewel gepulseerde zuurstofstroom, maakt het mogelijk om door te dringen tot in de diepste huidlagen. Er wordt gebruik gemaakt van diverse actieve oxygen werkstoffen. Dit zijn onder andere pure en zeer hoge concentraties vitamines en hyaluronzuren ontwikkeld in het Oxynergy laboratorium in Spanje. De behandeling wordt in combinatie met zuivere zuurstof en een kristallen zuurstof drukinjectie handstuk ingewerkt. Hierdoor ontstaat direct resultaat en een verjongend effect op uw huid! Rimpels verminderen, u krijgt een egalere teint, de contouren worden aangespannen, uw huid wordt gelift.
  • Zuurstofverstuiving & verneveling
    Eén van de onderdelen tijdens de behandeling bestaat uit een heerlijke oppeppende zuurstofspray. Hierbij wordt gebruikt van een uitgebalanceerde coctail van diverse pure werkstoffen en vitamines waaronder de zeer krachtige vorm van vitamine C maar liefst 20%. De verneveling vindt op zeer ontspannende wijze plaats.
  • Zuurstof shock -druk – verspreiding
    Ter afsluiting van de behandeling wordt door de specialistes beoordeeld op welke wijze het zuurstof masker wordt ingewerkt. Dit kan met het Cryo- of Kristalhandstuk zijn. Onze huidcrèmes worden voorzien van zuurstofatomen en direct rechtstreeks in uw huid gebracht en opgenomen.

Zuurstof essentiel voor onze huid

Om te weten wOxygen Facial treatmentat zuurstof doet met de huid moeten we eerst weten of het zuurstofatomen aan zich kan binden. Uit de kennis die we al hebben vergaard dat zuurstof op onze huid kan oxyderen, dat wisten we al lang. Denk maar aan de talg die verkleurd, de zogenoemde  meeëters. Net zoals een hek kan gaan roesten, oxydeert onze huid met zuurstof.  Uit onderzoek is gebleken dat diverse universiteiten over de gehele wereld de combinatie van pure zuurstof op de huid, gemengd met verschillende uitgebalanceerde hyaluronzuren en vitaminen de huid kunnen penitreren en kan reiken tot aan de celkern. Dit is mogelijk doordat de celwand semi-permeabel ofwel half doorlaatbaar is.

Bestaan er risico’s aan deze facials met het levenselixer?

Gelukkig kennen we maar weinig contra- indicaties. Wanneer de opperhuid open en beschadigd is zullen wij dit niet adviseren. Een enkeling kan reageren op de krachtige  werkstoffen. Maar dit wordt tijdens het eerste consult uitgesloten of er ergens een overgevoeligheid voor is. Wanneer men te kampen heeft met hevige huidaandoeningen  of huidziektes zal dit worden beoordeeld tijdens het kostenloos consult. Wij nodigen u  daarom van harte uit.

Het resultaat van uw beauty secret

Na deze behandeling ziet de huid er juist heel mooi, fris, egaal en gelift uit. U ervaart geen narigheden ervan. De huid zal de werkstoffen verwerken en zal zich in 2 dagen opbouwen tot een nog beter resultaat. Het zal weken daarna nog steeds zichtbaar zijn. Uw omgeving zal het opmerken en u complimenteren met uw stralende huid.  Wie wil dat nu niet?

Q' Unique