Microdermabrasie

Skin Peeling Intens

Egaliseer uw huid met de microdermabrasie peeling voor een frisse, stralende en gladde huid

huid-mdb

Binnen ons instituut hebben wij de mogelijkheid gebruik te maken van twee verschillende methodes met betrekking tot de microdermabrasie.

De keuze bestaat uit het microdermabrasie apparaat met het diamanten slijpsteenkopje. Hierbij wordt de intensieve peeling uitgevoerd middels een cylindervormig slijpsteentje. De sterkte hiervan, de zo te noemen “aantal grids” van het  slijpsteentje zorgen voor de intensiteit van de behandeling. Hoe hoger het “grid-gehalte” des te ruwer het oppervlak van de slijpsteencylinder is. Hierbij zal het ruwe diamanten kopstuk haar werk doen en de dode huidcellen verwijderen. Dit is de allernieuwste vorm van microdermabrasie.

De andere methode, de meest authentieke in haar vorm, dat is de dermabrasie met zuivere kristallen. Deze wordt vaak ingezet bij intensievere behandelingen voor rimpels, acné, hevige littekenvorming en voor medische doeleinden. Bij deze vorm wordt er gebruik gemaakt van een spuithandstuk, waardoor zuivere kristallen loodrecht op de huid worden geprojecteerd. Er ontstaat direct een intensieve peeling doormiddel van de zuivere kristallen. Deze kristallen hebben zelfs nog een anti-septische werking op de talgafscheiding van de huid. De bacteriën worden gedood en krijgen geen kans zich te vermenigvuldigen. Oppervlakkige meeëters worden afgevoerd en de dode, overtollige huidcellen zullen door het afzuigsysteem worden geëlimineerd. Er ontstaat een gepolijst effect op de huid. Grove poriën, rimpels en groeven zullen minder diep zijn. Uw pigmentvlekjes zullen minder zichtbaar zijn evenals de littekenvorming of -verkleuring.

Tijdens uw intake zal samen met de desbetreffende HUIDspecialist worden gekeken welke van beide methoden het beste bij uw huid past. We kunnen uitgaan van een oppervlakte peeling (opperhuid), of een dieptepeeling (tot in de lederhuid), afhankelijk van welk doel we willen bereiken. Er zijn verschillende gradaties van sterkte in de behandelmodus mogelijk.

Kalmeer uw huid, laat deze sprankelen met onze zeer effectieve peeling

De zuivere kristallen zullen uw huid polijsten zoals deze nog nooit heeft ervaren, uw huid ziet er glansrijk, fris en egaal uit. Het innovatieve handstuk wordt op de juiste wijze over uw huid verplaatst. Hierdoor ontstaat een zeer intensieve, maar uitermate effectieve diepte peeling.

De regeneratie van uw huidcellen tezamen met de aanmaak van collageen en elastine worden sterk geactiveerd. De bovenste dode huidlagen worden verwijderd en de cellen worden van onderaf gestimuleerd tot aanmaak van nieuwe “verse” cellen. Hierdoor zal het celdelingsproces intens worden versneld. Onzuiverheden en pigmentvlekjes delen zich sneller naar de oppervlakte, het herstelproces is dan in volle gang.

De meest nieuwe innovatieve vorm,
“Microdermabrasie met kristallen & Cryo

Er ontstaat een frisse, gladde teint en uw onzuiverheden zullen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Bij de microdermabrasie hebben wij tevens de mogelijkheid om na deze intensieve peeling uw huid weer ‘back in shape’ te brengen zodat u geen neveneffecten ervaart zoals roodheid of lichte oedeemvorming. Overigens hoeft dit niet het geval te zijn, dit is per individu verschillend en zal tijdens de intake met u worden besproken.  Om uw huid van nog meer zuurstof te voorzien en een nog fijnere poriestructuur te geven, koppelen wij de “Cryo – insluismethode” hieraan vast.
Het handstuk kan tot -15°C. en egaliseert, kalmeert en verfrist uw huid als nooit tevoren.

Kies de juiste bescherming tegen de zon met een hoge SPF 30 of SPF50

lycogel-spf30Indien u kiest voor één van deze intensieve peelingen is het heel belangrijk om een SPF30 of hoger te gebruiken ivm de schadelijke uv- stralen. Er is tenslotte een laagje van uw huid verwijderd. Wees ook 4 weken na de behandeling allert en blijf uw huid goed beschermen. Mocht u onverwachts toch naar de zon gaan. Geen probleem! Vraag het onze specialisten en zij geven u een op maat gemaakt advies. Na de behandeling kan de huid enigszins rood zijn. Dit is prima te camoufleren met ons top herstellend product (spf30), de Lycogel. (zie producten). Uiteraard hebben we tal van andere mogelijkheden om uw huid goed te beschermen. Tegelijkertijd kunt u uw dagelijkse activiteiten gewoon weer oppakken. U ziet er tenslotte stralend uit!

Indicaties:

  • Rimpel vermindering, uw huid maakt zelf meer collageen & elastine aan
  • Verminderd littekenvorming (uitstekend bij acne littekens)
  • Pigmentatie wordt gelijkmatiger verdeeld, egalere teint
  • Verfijnt de poriestructuur
  • Doffe, futloze huid wordt weer stralend, denk aan rokerhuid
  • Zonbeschadigde huid gaat er beter uitzien
  • Totale huidverbetering

 Contra- indicaties:

  • Huidkanker
  • Stralingstherapie

Q' Unique