Pupa Milano make-up

Make-up workshop voor 4 personen
‘Alle do en don’ts over make-up’

Leer in een leuke, gezellige en vooral relaxte sfeer samen met familie en/of vriendinnen de beste tips en tricks om uzelf mooier, eleganter en stralender te maken met de kleuren van Pupa.

Onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee met een luxe petit four krijgt uitleg over de invulling van de workshop.

Kleurtheorieën worden besproken over hoe breng ik een foundation of oogmake-up het beste aan.

Waar breng ik mijn blush aan en heb ik daarvoor een speciale penseel nodig? Hoe laat ik mijn lippen voller lijken? Al dit soort vragen en nog veel meer zal met u gaande weg invulling krijgen. Tijdens de workshop gaat u leren hoe u dit bij uzelf gemakkelijk kunt toepassen.

Ter afsluiting van het geheel wordt de workshop feestelijk afgesloten met een goed glas wijn of een glaasje bubbels met daarbij een heerlijk culinair hapje.

Inschrijving is mogelijk op aanvraag vanaf minimaal 4 personen tot maximaal 8 personen.

Kosten bedragen € 39,95 p.p.

Hét Make-up merk van èn voor iedereen!

Dé bestseller met u in de hoofdrol als visagist, wordt een échte make-up artist met Pupa Milano

Wie voor Pupa kiest, kiest voor betaalbare, eigentijdse en elegante make-up. De wereldberoemde topvisagist en tv-icoon Giorgio Forgani is het creatieve brein achter het welbefaamde visagie merk, Pupa Milano. Met zijn internationale ervaring en kennis van zaken heeft hij zich inmiddels verbonden is aan het merk PUPA.  Zo is ook onze eigen Joop van de Ende met zijn theatershows partner van dit prachtige make-up merk.

Officieël Pupa make-up verkooppunt van foundation, blush, lipstick, eyeshadow, lipgloss, eyeliner, lipliner en mascara’s

Pupa Milano heeft sensationele nieuwe kleuren ontwikkeld binnen het uitgebreide assortiment. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en acties. Zo mogen wij u vier maal per jaar de allernieuwste trends aanbieden in de vorm van de zogenoemde “Look” displays. In de lente, zomer, herfst en de winter kunnen wij u altijd voorzien van de allernieuwste trends op het gebied van mode en die juiste kleurschakeringen die hierbij horen. Onze specialistes wijzen u er graag op en adviseren u welke kleuren en items het beste in u naar boven halen. Ze leggen u graag uit hoe de specifieke producten gebruikt en aangebracht moeten worden.

Extreem lange volle wimpers, creëer het ‘valse wimper effect’

Het oversized volume wordt bereikt en door de zandlopervormige borstel is zelfs het kleinste haartje zichtbaar. Hierdoor krijgt u een oogverblindend mooi en sexy resultaat. De wimpers zijn voller, gelijkmatig stevig omhuld en worden intens verlengd door de romige substantie. De wimperhaartjes blijven soepel en zacht.
Dit wil toch iedere vrouw!

Laag risico op allergieën. De mascara is uitermate geschikt voor de gevoeligste ogen en tevens geschikt voor lenzendragers.

Q' Unique