Anti- ageing

oxygenOuder worden we allemaal, maar hoe kunnen we onze huid er glad, vitaal en jong uit laten zien zonder teveel medische ingrepen te laten doen. De plastische chirurgie, denk aan een facelift of S-lift, zijn vaak de laatste redmiddelen. Bij een operatie ligt de kans op complicaties vele malen hoger dan bij specialistische anti-ageing behandelingen. Onze ‘beautysecrets’ geven wij graag aan u prijs!

Voor de term “Anti-ageing”, oftewel alles wat met huidveroudering, rimpels en verslapping te maken heeft, daar bent u bij ons aan het juiste adres. Wij boeken èchte resultaten en hebben de mogelijkheid een diverse mix aan behandelscala u aan te bieden. Wij gaan voor het allerbeste eindresultaat.
Wij werken uitsluitend met 100% pure, eerlijke producten en gediplomeerde specialisten. U kunt zelfs terecht in onze beautysalon voor Botox, Fillers en alle andere Injectable behandelingen (door Dr. C. Baggelaar, BIG geregistreerde arts). Tevens bieden wij zeer intensieve huidverstrakkende LASER- en IPL (Intens Pulsed Light )behandelingen aan, waarbij de huid zich volledig vernieuwd en hersteld. Ze noemen dit ‘Skin Resurfacing‘ oftewel ‘Skin Rejuvenation’ treatments.

shutterstock_105568214

Tevens bieden wij verschillende specialistische behandelingen aan die huidverouderingsproblemen resultaatgericht aanpakken. Andere huid- ouderdomskwalen die zich uiten in een vale, grauwe, futloze, verslapte huid kunnen wij verjongen en verfrissen met onze zuurstofbehandeling. Voor meer versteviging en volume vanuit de onderhuid, kiezen wij in dit geval voor onze Ultrasound behandeling. Dit is evenals de Oxygenbehandeling, een relaxbehandeling waarbij in dit geval, met een ‘warmte kop’ de zeer krachtige werkstoffen worden ingesluisd. Wanneer door hormonen (acne), zonbeschadiging, slechte leefgewoonte, kwetsuren (littekens), medicijngebruik of verkeerde cosmetica producten uw huid volledig uit balans, grof van structuur of dof en vaal is, adviseren wij u de ‘microdermabrasie’ behandeling. Deze intensieve peeling is dan dat wat uw huid nodig heeft voor een egale teint en frisse jeugdige vitale uitstraling.

voorna

Q' Unique