BMI berekenen gezond gewicht

BMI berekenen gezond gewicht, man, vrouw en kind

De formule die toegepast wordt om het gezonde gewicht te berekenen voor volwassenen is de Body Mass Index ( BMI).Afslanken en direct snel vetverbranden

Om te berekenen of u een gezond gewicht heeft, dient u uit te gaan van de juiste BMI berekening. Deze index geeft de richtlijn aan wat een gezond gewicht is voor personen boven de 18 jr. Een gezond gewicht ligt bij deze doelgroep tussen de 18.5 – 24.9 BMI. Vanaf BMI 25 – 29.9 spreken we over overgewicht. Boven de BMI 30 treedt er ernstig overgewicht op, ook wel morbide obesitas genoemd. Er zijn natuurlijk ook mensen met een ernstig ondergewicht, dit ligt lager dan  BMI 18.5. Voor kinderen gelden andere staffels dan voor volwassenen i.v.m.de groeifase in leeftijden.

BMI calculator volwassenen

Bereken uw gezonde gewicht met de BMI index

Het BMI kunt u zelf gemakkelijk uitrekenen door een eenvoudige berekening.
Deel uw lichaamsgewicht (in kg) door uw lengte (in m.) in het kwadraat: BMI=kg/m2.

Voorbeeld
Uw gewicht is 100 kg en uw lengte is 1.80 m. Uw BMI is dan 100/(1,80 x 1,80) = 30,9. Uit de onderstaande rekentabel blijkt dat u te kampen heeft met obesitas en in de ‘gevarenzone’ zit.

Vindt u het toch nog lastig om de berekening zelf te doen. Kom dan langs voor een kostloos consult en wij helpen u bij het berekenen van uw specifieke BMI

Het BMI meetlint is tevens verkrijgbaar bij ons!

BMI Uitslag
0-18,5 Ondergewicht
18,5-25 Gezond gewicht
25-30 Overgewicht
30-35 Obesitas
35-40 Ernstige obesitas
40-… Morbide obesitas

Snel en effectief vet verbranden

Om snel en effectief vet te verbranden kunnen wij dit met verschillende methodes aanpakken.

Eén van de alternatieven is de BIO HCG ampullenkuur. Dit geeft zichtbaar resultaat al in de 1e week als u nauwgezet de richtlijnen volgt! Wij kunnen u ondersteunen met afslankbehandelingen en persoonlijk advies. Bij ons krijgt u net dat steuntje in de rug wat u zo nodig heeft.  Wij zijn uw stok achter de deur zodat u niet terugvalt in uw oude gewoontes. Wij weten waarover u praat en wat u voelt omdat wij zelf ervaringsdeskundigen zijn. Wij helpen u met een gezond gewichtsverlies en uw contouren weer aan te scherpen. Alles onze producten zijn op 100% natuurlijke basis. Wij gebruiken geen hormonen of andere chemische toevoegingen. Verbeter vandaag nog uw contouren en kies voor een slanke lijn. Verbrand vet op uw buik, heupen en billen. Verlies in 27 dagen, 8-12% van uw lichaamsgewicht.

Het volgende alternatief kan het wegspuiten van vetcellen zijn doormiddel van de Mesotherapie – techniek. Hierbij zullen homeopatische oplossingen ervoor zorgen dat vetcellen worden geëlimineerd en afgevoerd.
Andere mogelijkheden zijn contourverfijning door middel van de Bindweefselmassage – techniek, genaamd Celluless treatment. Uw lichaamsvormen zullen strakker en in betere vorm raken. Uw huidstructuur zal glad en egaal aanvoelen.

Q' Unique