Wimperextensions

wimperDe nieuwe ‘rage’, wimperverlenging oftewel wimperextensions. In Amerika is het fenomeen welbekend onder de sterren maar ook onder iedere vrouw die zich door een kleine handeling op en top vrouw wil voelen. Iedere dame droomt ervan om haar natuurlijke schoonheid te laten zien. Het liefst zonder dat men in de gaten heeft dat wij u een handje hebben geholpen. De Silk eyelashes zijn niet van écht te onderscheiden en geven een natuurlijke C-curl. Zodat uw ogen optisch worden gelift en uw sensuele, vrouwelijke schoonheid wordt benadrukt. Het zijdezachte laagje omhult de wimperextensions zodat deze soepel, flexibel en zacht aanvoelt. U voelt geen verschil met uw echte wimpers.

In de meeste gevallen vallen de natuurlijke wimperhaartjes tussen de 6 à 8 weken uit. Dat wil niet zeggen dat er dan geen wimpers meer zijn. Nee, ze groeien in verschillende fases zodat er altijd weer nieuwe jonge haartjes doorkomen, die hun maximale lengte behalen en dan uitvallen. Bij de aanschaf van een wimperextensionset wordt op ieder wimperhaartje een extension, dus verlenging verlijmd. Hierdoor zal wanneer de natuurlijke wimperhaar uitvalt ook de verlijmde extension uitvallen. Wij adviseren om een refill te laten zetten na zo’n 3 weken. Bij de één zal dit korter en bij de ander langer zijn.

Ieder mens is anders, ook in het verzorgingsritueel. De één is secuur en zeer nauwkeurig, de ander geeft er weinig om en is niet nauwkeurig in de reiniging. Vandaar dat sommige personen sneller voor een refill moeten terugkomen dan anderen.

Tijdens de refill worden alle haartjes die ondertussen zijn uitgevallen mooi opgevuld en bijgewerkt.

Het gebeurt zelden dat men een volledige verwijdering van de wimperextensions moet ondergaan en een geheel nieuwe set moet laten plaatsen.

Uiteraard, mocht u de extensions niet meer willen, dan zijn wij er als proffesional voor u om ze op milde wijze te verwijderen, zonder uw wimpers te beschadigen.

Trek op geen enkele wijze zelf aan de extensions en probeer deze niet met een eigen smeerseltje te verwijderen om haarbreuken of irritaties te voorkomen.

Q' Unique