Effectief vetverbranden

Effectief en doelgericht vet verbranden

shutterstock_145321486

Mesotherapie werd in 1952 ontwikkeld door de Franse arts Dr. Michel Pistor. Deze therapie werd met name in die tijd ingezet voor de behandelingen tegen pijn en bij sportblessures. Hierbij werd het medicament direct ingespoten in de pijnplek.

Hij koos hiervoor om de pijn of blessure op effectieve wijze doeltreffend aan te pakken, door de werkstoffen gelijk in het juiste gebied te injecteren. Hierdoor hoefde de medicamenten niet getransporteerd te worden door de bloedbaan, om vervolgens dit hele traject door te lopen en vervolgens op de plaats van bestemming haar werking te volbrengen.

Tegenwoordig wordt dit nog steeds toegepast bij moeilijk te bereiken behandelplaatsen, zoals bijvoorbeeld bij ernstige brandwonden of hevige ontstekingen.

De laatste jaren wordt mesotherapie steeds meer gebruikt  bij het inzetten van cosmetische behandelingen. In de cosmeticabranche worden enkel homeopathische middelen toegepast. Dit kunnen hyaluronzuren, aminozuren en vitamine preparaten zijn.

De mesotherapie behandeling om effectief vet te verbranden

Bij een mesotherapie behandeling om de vet cellen effectief te verbranden, wordt er in een zeer kort tijdsbestek de vetcel afbreekbare oplossing toegediend. Er worden diverse zeer oppervlakkige prikjes in de huid gegeven doormiddel van een injectiespuit met een heel fijn naaldje. Het is de combinatie van die prikjes en de werkstoffen die een goed resultaat geven. De behandeling kan als gevoelig ervaren worden, maar is goed te verdragen, indien gewenst, kan de huid ook plaatselijk verdoofd worden.

100% homeopathische, natuurlijke werkstoffen

De basisstof is hyaluronzuur. Dit is een van de belangrijkste stoffen tegen huidveroudering! Het is een lichaamseigen stof die zorgt voor souplesse en vocht vasthoud in de huid. In deze basisstof kunnen zowel vitaminen A, C en E, mineralen, aminozuren en antioxidanten worden toegevoegd.

Volume verlies bij vetverbranding, krijg ik dan een overtollige huid?

Mesotherapie zorgt dat het stofwisselingsproces in de huid wordt geactiveerd, hierdoor kunnen de verouderingsverschijnselen worden aangepakt die vaak samengaan met het volumeverlies bij effectieve vetverbranding. Het samenklonteren van collageen wordt ongedaan gemaakt. Dat is weer goed voor de egaliteit van de onderste huidlagen waardoor de huid nieuwe veerkracht en haar elasticiteit (terug) krijgt.

De vetcellen zullen worden afgebroken door de ingespoten vloeistof en worden netjes door ons lichaam afgevoerd. Zo kunnen we heel erg doelgericht zones aanpakken die normaliter moeilijk te bereiken zijn. Vaak sporten we en eten we gezond, maar net dat kleine stukje buikvet of op de heupen en billen of zelfs bij de onderkin of oogwallen (vet geen vocht) wat niet weggaat.  Dat is perfect om juist deze ‘probleemzones’ aan te pakken, maar ook als ondersteuning bij het afvallen zal dit sterk  in haar voordeel uitpakken.

Uw vet verdwijnt als sneeuw voor de zon!

Per individu wordt bekeken wat de beste oplossing is, voor het allerbeste eindresultaat.

Wie de huid lang in goede conditie wil houden, kan het beste preventief beginnen tussen de 30 en 40 jaar. Het is uitermate geschikt om de jonge huid in een nog betere kwaliteit te brengen en te behouden.

Voor de ouder wordende huid is dit zeer geschikt om haar elasticiteit en souplesse terug te geven.

bodies

Huidcoach voor effectief vetverbranden

Voor het beste resultaat zal een op maat gemaakt huidplan moeten worden opgesteld. U kunt hiervoor inlichtingen verkrijgen tijdens een ingepland kosteloos consult. Hierin wordt besproken hoeveel behandelingen voor u nodig zijn en wat het kostenplaatje is. Wanneer u besluit te starten  met de behandelingen, wordt er een medische vragenlijst met u doorgenomen en uw huidplan op maat gemaakt. Tevens worden er dan voor- & na- foto’s gemaakt. Bij deze behandeltechniek dient u ten alle tijden in kuurverband te komen voor het beste resultaat!

U dient zich er ook bewust van te zijn dat het per kwartaal of per half jaar (afhankelijk van de indicatie) herhaald moet worden, om het verouderingsproces uit te stellen. Uiteindelijk hoeft men maar één behandeling per jaar te ondergaan.

Wij als erkende HUIDspecialist®  en ANBOS geregistreerde salon staan voor u klaar!

Q' Unique