Afslanken & Vetverbranden

Afslanken en direct snel vetverbranden van buik, billen, benen & armen

De meeste mensen in mijn omgeving hebben wel eens aan de lijn gedaan, een dieët gevolgd of te kampen gehad met overgewicht. Vaak is dit probleem een levenslang gevecht tegen de overtollige kilo’s.

We houden allemaal wel van een gezellig etentje en een feestje.
We associëren deze bourgondische levensstijl vaak dan ook met overvloedig eten.

We houden er een ‘iets te’ ongezonde levensstijl aan over. Dit zien we weer met weemoed terug op de weegschaal, als we daar al de confrontatie mee aan durven.

De beste resultaten voor een slank en strak lichaam!

Om de juiste methode te vinden die nu juist bij u past, blijkt het in de meeste gevallen nogal lastig te zijn. Wij helpen u graag bij het vinden van een passende behandeling en bij het juiste voedingsplan. Onze specialistes staan voor u klaar voor een op maat gemaakt advies!

 

a317

Weg met Cellulitis, verbeterde contouren

Welliswaar de verkeerde benaming maar ook wel sinaasappelhuid ofwel panniculose genoemd.

Het komt bij 90% van de vrouwen voor. Mannen daarentegen hebben er minder last van. Cellulite heeft niets te maken met overgewicht maar kan hierin wèl een rol spelen.

Het is een verkleving in ons bindweefsel waaraan zich vetophopingen hechten. Het ziet eruit als deukjes in de huid, deze worden gevormd door de onevenredig verdeelde vetkussentjes.

De aandoening is uitermate goed te behandelen met de bindweefseltechiek middels het Celluless apparaat.
Hiervoor dienen meerdere behandelingen in kuurverband te worden gevolgd. Vraag voor een ‘op maat gemaakt‘ advies. Deze behandeling is tevens perfect combineerbaar met de Mesotherapie injecties voor sneller en nog beter resultaat. Lees hier meer over 

Afslanken met Sense Bio HCG Kuur

Tijdens het volgen van de Sense BIO HCG afslankkuur zult u in no-time de kilo’s eraf zien vliegen. U neemt dagelijks iedere ochtend een door bioresonantie bewerkte ampul onder de tong. Uw hongergevoel zal direct verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Wat is Bioresonatie?

Het woord bio betekent leven en verwijst naar levende systemen zoals mensen, dieren, planten en micro-organismen. Resonantie is afkomstig van het Latijnse woord ‘resonare’,  wat meetrillen betekent. Bioresonantie heeft dus te maken met levende systemen die in een bepaalde frequentie meetrillen. Om iets mee te laten trillen (resoneren) moet de trillingsfrequentie van de zender overeenstemmen met die van de ontvanger.

Verlies 8-12% van uw lichaamsgewicht in 27 dagen

Aan de Bio Sense kuur is geen enkele vorm van hormonen toegevoegd. Dit is een 100% natuurlijk en eerlijk product. Tijdens de kuur van 27 dagen eet u geheel volgens het voedingsplan. U eet eerlijke, natuurlijke producten die u gewoon in de winkel kan kopen. Geen gekke instantzakjes, pillen of maaltijdvervangers.

100% natuurlijk, dus gezond afvallen!

Kom langs voor een wekelijks weegmoment als u een stok achter de deur nodig heeft. Tijdens dit consult heeft u de mogelijkheid om advies in te winnen en al uw vragen te stellen of kies ervoor om zelf thuis ermee aan de slag te gaan.

Gegarandeerd gezond afvallen en ontslakken voor lichaam en geest!

Snel direct vet verbranden en vetcellen afbreken en elimineren met de Mesotherpie injecties

Om vetcellen van benen, buik, billen en armen snel, direct te elimineren en de vetcelafbraak op gang te krijgen, moeten we soms de natuur een handje helpen. Hiervoor kan mesotherpie worden toegepast. De laatste jaren wordt mesotherapie steeds meer ingezet voor cosmetische doeleinden, vroeger werd dit in de medische wereld toegepast.

Mesotherpie dé vitamine cocktail voor lichaam en gezicht

Het ontstaan van mesotherpie vindt zijn oorsprong in 1952, ontwikkeld door Dr. Michel Pistor. Deze therapie werd met name ingezet bij pijn en sportblessures. Het medicament werd d.m.v miniscuul kleine prikjes ingespoten op de pijnlijke plek.  Dit ter voorkoming dat het medicament zijn weg geheel moest afleggen door de bloedbaan om uiteindelijk zijn eindoel te bereiken.

Verwijder vet op buik, billen, benen, armen, heupen & onderkin

Mesotherapie kan worden ingezet om snel en effectief vetcellen af te breken. Het kan eigenlijk overal op het lichaam en gezicht worden toegepast waar ongewenste vetophopingen samen komen. Denk bijvoorbeeld aan de welbekende ‘love handles’, buikvet, heupen, benen, billen en armen. 

Tegenwoordig wordt het ook steeds vaker toegepast in het gezicht en hals. Met name passen wij het toe bij de onderkin, de zogenoemde bizonbult en zelfs bij vetwallen onder de ogen.  Met trainen of op dieët gaan helpt in deze gevallen niet. Vandaar dat er een andere methode aan te pas moet komen om dit op te lossen.
De bizonbult,  is dé zone die aan de achterkant van de hals bij de 7e halswervel ligt. We zien wel eens dat hier een concentraat aan gebundelde vetcellen zich opeenhoopt. Dit verschijnsel is esthetisch niet fraai en kan ongemakken met zich meebrengen. Bij vetwallen is het van belang om eerst te bepalen of het wel om vetwallen gaat en geen vochtwallen. Hierin verstaat vaak verwarring. Bij ons kunt u er zeker van zijn dat wij u het juiste advies hierin kunnen geven. Kom daarvoor op kosteloos consult!

Met de mesotherapie injecties worden vetcellen in grote getalen afgebroken en geëlimineerd door de mesotherpie vloeistof. Er zijn verschillende soorten vloeistoffen die kunnen worden toegepast met mesotherapie. Deze bepalen we of je juist meer afvoerend en drainerend werken of  gaan we voor grotere aantallen dus een grotere zone om juist de verkleefde vetcellen aan te pakken en direct op te lossen.

Huidverslapping en huidveroudering tegengaan bij het volumeverlies

De combinatie van natuurlijke werkstoffen waaronder sterk geconcentreerde hyaluronzuren, zullen ervoor zorgen dat huid optimaal in conditie blijft. Dit is één van de belangrijkste stoffen tegen huidveroudering! Het is een lichaamseigen stof die zorgt voor souplesse en houdt het vocht vast in de huid. In deze basisstof kunnen zowel vitaminen A, C en E, mineralen, aminozuren en antioxidanten worden toegevoegd voor het beste resultaat. Alle mesotherapiecoctails die worden toegepast zijn 100% natuurlijk! 

Door het volumeverlies bij de eliminatie van de vetceltransport, kunt u zich voorstellen dat er ‘loze’ ruimtes ontstaan. In de vloeistoffen zijn homeopathische bestanddelen toegevoegd die ervoor zorgen dat de huid zijn strech behoudt en niet uitrekt. De elastinevezel wordt getriggerd en zal zijn elasticiteit behouden of sterker maken.

100% natuurlijke homeopathische middelen

Voor meer informatie neem telefonisch of per mail contact met ons op!

Q' Unique