Nieuw! Perfect natuurlijk uitziende look met GRATIS wimperverf behandeling!

De perfecte krul & lengte met de nieuwe “Wimperlifting ” behandeling!

Deze nieuWimperliftwe techniek is overgewaaid vanuit Groot-Brittannië. Voorheen bestond er een techniek met wimperklemmen waarbij de wimpers met een permanentvloeistof bewerkt werden. De allernieuwste en allermooiste maar ook meest natuurlijke look is nù te bereiken met de wimperlifting behandeling.

Tevens worden uw wimpers tijdens deze Wimperlift behandeling GRATIS GEVERFD!!! (t.w.v. € 13,75)

Nieuwe vorm van wimperpermanent; Lash volume lift

Deze nieuwe techniek wordt uitgevoerd op de natuurlijke wimpers, dus niet met extensions! Er wordt in een drie stappenplan gewerkt, waarbij er nu gebruik wordt gemaakt van siliconenpads in plaats van wimperklemmen of rollers zoals bij de I-curl of Simple Perm. Het is absoluut niet met elkaar te vergelijken.

Met deze verouderde methode kan er slechts een gedeelte van de wimpers behandeld worden, vaak wimperlift pas vanaf 3 millimeter of meer vanaf de wimperaanzet zal de krul hier haar aanzet vinden. Bij deze verouderde techniek kan de “voeding” tijdens de behandeling ook niet goed haar werk doen. Het zal niet volledig kunnen doordringen op alle wimpers omdat de klemmen of rollers dit tegen houden. Het resultaat hiervan zijn broze wimpers en de wimperhaartjes breken snel af. Deze verouderde techniek kun je hoogstens tweemaal per jaar uitvoeren ivm de te agressieve permanentvloeistoffen. Bij de nieuwe Wimperlift behandeling kan het wel keer op keer worden uitgevoerd. Het zal de wimperhaartjes absoluut niet beschadigen!

Wimperlift behandeling

De wimpers worden vanaf de aanzet gelift. Hierdoor krijg je niet zoals bij de wimperklemmen, knikjes in je wimpers of dat ze geheel door elkaar gaan staan zodat het weken lang slordig zit.

Juist bij deze nieuwe techniek wordt ieder wimperhaartje gefixeerd en in een mooie glooiende krul naar boven gelift. Het wimper- waaier effect ontstaat hierdoor. Door de vloeistoffen die worden toegepast zorgt deze behandeling ervoor dat de natuurlijke wimpers, wekenlang permanent gekruld zijn en in goede conditie blijven.

wimperlift by Q' Unique Oirschot

Long stay eyelashes  7 – 12 weken en langer …

In de praktijk zijn we er achter gekomen dat het bij sommige mensen tot wel 14 weken houdbaar blijft, daar waar het bij anderen minder lang blijft zitten. We kunnen er in ieder geval vanuit gaan dat het minimaal 7 weken in perfecte krul blijft zitten.

Je mag dit in tegenstelling tot de “oude” techniek, wel keer op keer doen omdat het de zwavel en waterbruggen in de wimperharen volledig herstelt.

Zwavelbruggen en waterbruggen?

Een wimperhaar bestaat uit zwavel- en waterbruggen. Dit zijn zeer sterke verbindingen tussen elkaar.
De waterbruggen bevinden zich tussen de zwavelbruggen, waardoor de waterbruggen op zijn plaats blijven en er een sterk panster gevormd is. De waterbruggen zijn minder stevig dan de zwavelbruggen, dit zijn de zogenoemde tussenbruggen.

zwavelbruggen wimperhaar

In één van de stappen tijdens de behandeling zit de stof Hydrogen. Deze stof kan de waterbruggen tijdelijk afbreken. Hierdoor kunnen we de vorm manipuleren en er een mooie krul van maken. Als dit is gebeurd komen de zwavelbruggen aan de beurt, deze zullen opnieuw moeten worden gefixeerd. Hiervoor gebruiken we een vloeistof op basis van de Oxygen werkstof.
Deze stof herstructureert de zwavelbruggen in haar nieuwe vorm en de wimpers zullen wekenlang deze vorm aannemen totdat het volledige proces van vernieuwen heeft plaatsgevonden en uitvallen. De nieuwe haartjes hebben deze krulvorm natuurlijk nog niet. Daarom kun je gerust deze behandeling weer inzetten. wimperlift

Voordelen Wimperlifting:

1. Blijft 8 tot 12 weken zitten.
2. Je hebt geen mascara of wimperkrultang meer nodig.
3. Voelt licht en natuurlijk aan.
4. Je ogen lijken groter en spreken meer.
5. De Wimperlift is niet schadelijk voor de eigen wimpers.
6. Bestand tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.

Nieuw! Perfect natuurlijk uitziende look met GRATIS wimperverf behandeling.

Comments

 1. Hoi,
  Ik heb een vraag wat het wimperliften kost.

  • Beste Susan,

   Hartelijk dank voor uw aanvraag.

   De wimperlift behandeling komt op €75,- euro neer incl. het verven van de wimpers.
   Hopende u hiermee voldoende te hebben geinformeerd.

   Met vriendelijke groet,
   Quinta Raats

Speak Your Mind

*

Q' Unique