Payot

Dr. Nadia Payot sluit vriendschap met ballerina Anna Pavlova

Payot is ontwikkeld in 1927 door een van de eerste vrouwelijke artsen in der tijd. Dr. Nadia Payot- Grégoria studeerde af aan de faculteit te Lausanne, waarna zij in Argentinië haar studie hervatte en zich inzette voor de armen en minder bedeelden. 

In 1917, tijdens haar verblijf in New York, komt ze in aanraking met de eerste schoonheidssalons.
Ze sluit op aangrijpende wijze vriendschap met de bekende ballerina Anna Pavlova. Het is voor haar een waar raadsel, te zien hoe getraind en vol souplesse het lichaam is van haar vriendin Anna Pavlova is, maar des te meer rimpels haar gezicht vertoont. Met haar medische achtergrond en kennis gaat ze aan de slag en op onderzoek uit naar het ontstaan van rimpels in de gezichtshuid.
Al bijna een eeuw oud, dat moet dan wel een succes zijn! Ruim 80 jaar als koploper op het gebied van huidverbetering.

Dé nummer 1 in huidproducten

Dr. Nadia Payot, een van de eerste vrouwelijke artsen ter wereld. Zij studeerde geneeskunde en vertaalde haar kennis in deze bijzondere producten. Ook concludeerde zij dat doormiddel van  specifieke modellerende bewegingstechnieken, uitgevoerd in de 42 massagegrepen, de huid zijn souplesse gezondheid, strakheid en rimpelloosheid behoudt.

Payot Aox, Les Design Lift, Techniliss, Expert Pureté, Dr. Payot Solutions, Sun Sensi, Elixer, Les Corps Body, Homme Optimale, My Payot, Les Demaquillants, Les Hydro Nutritives, Sensi Expert

Wij willen u ook laten ervaren wat voor een toegankelijk en mooi merk wij in huis hebben, waardoor wij nog meer te bieden hebben.

  • Decennia lang uiterst doeltreffende resultaten 
  • Specifieke mannenlijn
  • Uitgebreid assortiment
  • Medisch verantwoord
  • Toegangkelijk merk ook voor zeer jonge huiden
  • Betaalbare prijs 
  • Goede prijs/ kwaliteit verhouding

Q' Unique