Q’ Unique podium voor Netflix-film ‘Ferry’

Netflix heeft bekend gemaakt dat er een film verschijnt over Ferry Bouman uit de serie Undercover, met in de hoofdrol Frank Lammers en ook zijn vrouw Danielle wordt zoals gewoonlijk vertolkt door Elise Schaap. Ferry is één van de grootste xtc-producenten ter wereld en in de film wordt je meegenomen naar de beginjaren van de drugscrimineel. Ze gaan terug in de tijd om te zien hoe Ferry, Ferry is geworden.

De scène speelt zich recht voor onze deur ons af waar een kermis wordt nagebootst in de jaren ‘80 waar “Ferry” zijn “Danielle “ leert kennen. Dit alles speelt recht voor onze deur af. Waarschijnlijk komt onze salon goed in beeld.  Bij ons om de hoek in het steegje naast Kapsalon Donna gelegen en achter het Restaurant De Burgemeester speelt het nachtleven zich af in een danscafé.

” Q’ Unique dient als decor van filmset ”

Een klein kijkje achter de schermen…

In het centrum van Oirschot zijn er vorige week filmopnames gemaakt van de Netflix-film ‘Ferry’, een spin-off van de serie ‘Undercover’. Met BN’ers, zoals Frank Lammers en Elise Schaap, Monique Hendrickx én diverse Oirschotse figuranten. Twee draaidagen, zestig cast- en crewleden, daarbovenop zo’n vijftig figuranten per dag. Grote zwarte doeken voor juiste belichting, filmcamera’s op wielen, kisten en zwarte kabels, het is allemaal aanwezig. Op de set draagt iedereen mondkapjes.

Er zijn een viertal verschillende scènes opgenomen in Oirschot, waaronder hier recht voor de deur! Hopelijk komt ons pand goed in beeld, want uiteindelijk blijven er slechts vijf minuten film over. De premièredatum wordt maart 2021. Ze zijn nu met draaien over de helft, dus wij wachten in spanning af!

 

Speak Your Mind

*

Q' Unique