Over ons

Van droom tot eigen zaak!

Toen ik als jong meisje bij mijn tante een kijkje mocht nemen in haar schoonheidssalon…

20131031-_mg_7072Jong geleerd is oud gedaan, wordt wel eens verteld. Al kijkend en assisterend bij mijn tante in de salon wist ik één ding zeker; “Dit wil ik later ook gaan doen!” Nog niet wetende wat het allemaal inhield. Al op hele jonge leeftijd leek het er al sterk op, dat dit kleine meisje wist wat ze graag wilde bereiken in haar leven. Ik ben niet met een gouden lepel in de mond geboren, maar door doorzettingsvermogen en overtuigingskracht heeft het me gebracht tot waar ik moest komen. Door verschillende obstakels op de weg, wist ik des te harder te knokken voor wat ik wilde bereiken.
Of ik er nu al ben, nee dat zeker niet, er valt nog veel te leren!

In december 2009 leek het, na een fikse verbouwing, er dan eindelijk van te zijn gekomen; “Een eigen zaak in de beauty branche.’ Destijds gestart als zelfstandig ondernemer en direct verkozen tot ” Beste advies en verkooppunt van Nederland”, van het exclusieve merk Menard. Wat was dat een enorme pluim op mijn werk. Eén week voor ons 5-jarig bestaan behaalde ik ook nog eens de titel; ‘Ondernemer van het jaar.’ Dit geeft je voldoening en motivatie om je weg te vervolgen. Later in het RTL-4 programma ‘De beste van Nederland” geëindigd op de 3 plaats en mag me door de voorrondes in ieder geval de “Beste” in de categorie Beauty van Noord- Brabant noemen. Hieruit blijkt dat je je eigen koers moet blijven volgen en je aardig wat bevestiging krijgt dat je de juiste koers bewandeld.

De kneepjes van het vak

Door de jarenlange ervaring die ik heb opgedaan in zeer hoogwaardige instituten, beurzen te hebben gedraaid in binnen- en buitenland, aansluitend trainingen te hebben gegeven, ben ik uiteindelijk de weg ingeslagen die voor me uitgestippeld leek. Zo richtte ik in 2008, in tijden van de crisis, ons eigen Beauty Instituut op, onder de naam Q’ Unique.
De letter ‘Q’ vanwege mijn beginletter van mijn voornaam ‘Quinta’ en het woord ‘Unique’, omdat ik vind dat wij zoveel verschillende mogelijkheden te bieden hebben om voor u het beste recept te maken voor het allerbeste resultaat! Deze ‘Unieke’ formule moest een aanduiding krijgen in de bedrijfsnaam. Een mengeling van kennis, de beste apparatuur, doorzettingsvermogen, een eigentijds karakter en de beste producten maken dit geheel tot een ‘Unieke”succesformule.

Quinta Raats, eigenaresse – Huidspecialist

Enthousiast, zeer gedreven en altijd het allerbeste resultaat uit een behandeling willen halen.
Zoals u verder kunt zien op onze website, gaan we zeer professioneel en specialistisch te werk. Wij werken uitsluitend met vakkundig gediplomeerde specialisten en BIG-geregistreerde artsen. Wij hebben tevens een AGB-code zodat uw zorgverzekeraar ons erkend. Hierdoor kunt u uw zorgnota indienen en uw declaratie voor bepaalde behandelingen vergoed krijgen. Het is belangrijk dat u altijd uw polis naleest of met ons de mogelijkheden doorspreekt.

 

 

Drs. Christa Stojkovic – Arts Injectables

Gespecialiseerd in het geven van BOTOX en Filler behandelingen. Zij is geregeld bij ons aanwezig voor het geven van Injectables. Uiteraard is zij BIG- geregistreerd.
Houd de website bij voor de data dat zij weer aanwezig is.

“Het kaf van het koren scheiden”

Ons team wordt versterkt door enthousiaste collega’ s en stagiaires die de mogelijkheid hebben om door te groeien binnen het bedrijf. Allen met hun eigen specialisaties. Van schoonheidsspecialist tot acné specialist, van laser- tot huidspecialist. Uiteraard wordt er veel aandacht op de scholen zoals Thomas Instituut, ROC/ Summa College en Gilde opleidingen aan besteed om een erkend bedrijf zoals wij de mogelijkheid te bieden leerlingen te plaatsen. KOC Nederland (Erkend leerbedrijf label) onderscheidt het kaf van het koren. Zodat u weet dat u in goede handen bij ons bent.

Op maat gemaakt – ‘Custome made’

Bij ons vindt u vakmanschap en staat eerlijkheid, servicegerichtheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij kiezen samen met u wat het beste voor u is, voor uw huid en voor uw portemonnee. We stellen samen met u een behandelplan op maat en gaan naar de mogelijkheden kijken. Meldt u nu nog aan voor een kosteloos consult!

Duo behandelingen

In de volgende positieve stap, groei en ontwikkeling van ons bedrijf zijn wij van start gegaan met personeel en een 2e behandelcabine. We mogen u dan ook van harte welkom heten in de beautysalon waar u nu uiteraard ook duo behandelingen kunt boeken.

Wij bieden tevens “Injectables behandelingen” aan. Op de website leest u hierover meer. Deze worden uitgevoerd door erkend Arts Drs. Christa Stojkovic voor de zgn. Injectables zoals voor de Botox- en Filler-behandelingen.

U dient zich hiervoor aan te melden voor een kosteloos consult en de speciale behandeldagen te volgen.

Volg ons nu via facebook, Instagram en twitter en houd specifieke behandeldata en noviteiten en acties hierdoor beter in de gaten.

receptie

Zoals u van ons gewend bent blijven wij
te allen tijden op zoek naar het allerbeste in huis.
Houdt daarom onze website nauwgezet in de gaten voor alle
nieuwe ontwikkelingen en meldt u aan op onze nieuwsbrief.
Wij hopen u graag terug te zien binnen het instituut.

Tot ziens!

Q' Unique