Teosyal Cosmeceuticals

Teosyal creme & serum zonder recept verkrijgbaar;
“Cosmeceuticals” het nieuwe product van nu!

Teosyal CosmeceuticalsWat is nu eigenlijk het verschil tussen een cosmeceutical product en een schoonheidsheidsproduct? Cosmeceuticals zijn producten met zeer sterk geconcentreerde werkstoffen. Deze liggen qua werking tussen het gebied van cosmetica producten en producten met een farmaceutische werking. Maar zijn zonder recept verkrijgbaar.

De hoge dosis voortreffelijk op elkaar afgestemde werkstoffen, zullen voor direct effect en resultaat zorgen. Krachtige en doeltreffende ingrediënten zijn het sleutelwoord van deze specifieke combinaties.

Skin rejuvination, zichtbaar verbeterde schoonheid

Het ontstaan van deze geweldige productlijn vind haar oorsprong in het mooie Zwitserland. De Zwitserse ontwikkelaar is gespecialiseerd in het produceren van injectables (rimpelvulmiddelen) die enkel en alleen mogen worden gebruikt door BIG geregistreerde artsen, waaronder onze arts Dr. C. Baggelaar.

Alle vulmiddelen zijn 100%  gebaseerd op puur, zuiver hyaluronzuur. Het TEOSYAL assortiment wordt gebruikt door artsen, dermatologen en plastisch chirurgen, in meer dan 80 landen wereldwijd.

Vanuit de “Injectable industrie”  is het ontstaan van de “Cosmeceutical’ geboren!

De fabrikant heeft haar expertise en medische kennis gebruikt vanuit de Injectales wetenschap en toegepast in het research naar Cosmeceuticals. Het laboratorium heeft dit weten te vertalen en om te zetten naar een bijzondere productlijn. Deze ontwikkeling is ontstaan door jarenlang onderzoek naar de werking van onder andere hyaluronzuren. Hier vindt  het TEOSYAL COSMECEUTICALS haar oorsprong.

Lidocaïne in fillers

Het verdovingsmiddel lidocaïne wordt toegepast in de Teosyal vulmiddelen die gebruikt worden voor de welbekende Teosyalinjectables“. Dit zorgt ervoor dat de inspuitingen vrijwel pijnloos zijn. Dit moet niet verward worden met de productlijn van Teosyal – cosmeceuticals. In deze producten is geen Lidocaïne toegevoegd en worden alleen verkocht door de aangewezen verkooppunten, waaronder wij.

 Teosyal crème, Teosyal filler, Teosyal eyeroller, Teosyal night repair

 

 

Q' Unique