Sexy ogen? Wij hebben de oplossing met hét RevitaLash wimpergroeiserum

Pionier en kampioen in wimpergroeiserums – RevitaLash dé enige echte!

Ons testpanel heeft 1 jaar lang zowat alle wimpergroeiserums die op de markt zijn getest. Wat blijkt deze pionier in wimpergroeiserums is als beste uit de bus gekomen.

Dikkere vollere wimpers, binnen 30 dagen resultaat, fenomenale maximale lengte van de wimpers voor een sexy oogopslag

 

Waarom zijn er extreem goedkope wimpergroeiserums op de markt en waarom zijn andere nog veel duurder? Wat is het verschil tussen alle deelnemers? Dat was de vraag die wij gingen onderzoeken. Wat bleek, de extreem goedkope versies gingen echt enorm irriteren aan de ogen, rode oogleden, tranen, het niet behalen van de maximale lengte, geen resultaat en  raakte vaak te snel op. Het leek alsof je goedkoop uit was, maar niets was minder waar. Wij vinden het “een klein beetje dom” als mensen dit toch blijven gebruiken ondanks alle irritatie’s. Het blijven tenslotte wel je ogen! Wie weet wat voor schade dit op de lange termijn zal geven aan ons zicht? Het lijkt mij in ieder geval een teken van het lichaam dat het niet gezond is.

Als best getest door ons testpanel

Wij vonden dat het RevitaLashserum die er als eerste mee op de markt is gekomen, toch echt de beste is! Geen irritatie, donkere vollere natuurlijke wimpers en echt een fenomenale lengte die je wimpers behalen. Het echte wauw effect. Al binnen 30 dagen zie je al verschil, daar waar je bij andere pas na 8 weken of langer verschil gaat opmerken.

Sexy ogen, gezonde wimpers

Wie wil dat nu niet? Mooie, lange, volle, sterke wimpers. Hoe langer je wimpers zijn, des te meer vallen je ogen op. Het zorgt voor een sensuele oogopslag. Net als je huid hebben ook je wimpers verzorging nodig tegen afbreken en afbrokkelen. Bijna niemand verzorgt zijn wimpers dagelijks van nature. Toch blijkt dat wanneer dit wel wordt gedaan de wimpers daadwerkelijk gezonder worden.

Het populaire RevitaLash wimperserum is hypo-allergeen, verzorgt en laat wimpers haar maximale lengte behalen.

Dagelijks gebruik voor optimaal resultaat

Het RevitaLash wimperserum is inmiddels wereldwijd favoriet onder vele vrouwen en is internationaal bekroond met diverse awards.  Verzorg iedere dag de wimpers met RevitaLash. Trek een dun lijntje vlak boven je wimperrand op de haarinplant van je wimpers en niet op de huid. Hierdoor is het wimperserum erg zuinig in gebruik. Heb je wimperextensions? Het is geen probleem om deze te combineren met het RevitaLash wimperserum. Het serum is namelijk op waterbasis en zal je extensions niet verweken zodat ze loskomen.

Setprijs : € 60,- *

Tip:

Gebruik geen waterproof mascara. Deze is moeilijk te verwijderen is en je beschadigd sneller je wimpers. De RevitaLash Volumizing Mascara is ideaal. Deze variant is niet waterproof, maar wel waterresistant. Wil je de mascara extra accentueren? Gebruik dan vooraf de RevitaLash Primer. Deze hydrateert de wimpers en maakt ze nóg gladder, voor een optimaal resultaat.
*Zolang de voorraad strekt.

Speak Your Mind

*

Q' Unique