PUPA Vamp mascara winnaar Grazia Award 2015!

Ook dit jaar valt de PUPA Vamp mascara in de prijzen

Ieder jaar organiseert het innovatieve damesblad Grazia de “Grazia Mascara Award”. De jury heeft maar liefst 63 mascara’s getest. Dit jaar bestaat de jury uit Xelly Cabau van Kasbergen, Danielle van der Helm en Stephanie Brandes.

pupa vamp 2015

PUPA heeft weer een award in de wacht gesleept

Ook in 2015 staat PUPA weer vooraan in de rij, dit keer met haar befaamde Vamp Mascara. De PUPA Vamp is als beste naar voren gekomen in de categorie Mass Mascara’s Volume. Wij zijn uiteraard heel trots op deze award!

Ze heeft haar welverdiende plek te danken aan haar crèmige textuur, het is veelal een mega volume booster voor de wimpers, zonder klonteren en blijft lang zitten zonder te vlekken. Tevens is deze mascara uitermate goed geschikt voor gevoelige ogen en lenzendragers.  Verkrijgbaar in diverse hippe kleuren.

PUPA Vamp mascara winnaar Grazia Award 2015

 

Actrice Danni Lowinski ‘maakt zich op’ voor de gelijknamige tv- serie met de PUPA Vamp!

Inmiddels is actrice Marlijn Weerdenburg bekend van “Wie is de Mol” en heeft nu haar eigen serie op SBS6 waarin zij een vlotte advocate speelt. Het leuke ervan is dat ook zij net als de casting van “EndeMol” helemaal fan zijn van de PUPA make-up producten. In de afleveringen gebruikt ook zij de PPupa Vamp mascara Danni LowinskiUPA Vamp Mascara en is erg enthousiast!

Het staat haar geweldig!

Nu tijdelijk met ***GRATIS*** Eye make-up remover cadeau!!!

Ook proberen? Laat uzelf kosteloos opmaken en ervaar zelf wat de PUPA Vamp Mascara met uw oogopslag kan doen!

Nu tijdelijk met GRATIS PUPA Eye make- up remover!*

pupa vamp met eye make up remover
* Zolang de voorraad strekt.

 

 

 

 

Speak Your Mind

*

Q' Unique