OPI Gelcolor nagels

gelcolor_banner

OPI Gelcolor longlasting nailpolisch, is dé behandeling bij uitstek om snel en effectief uw nagels te laten lakken met een houdbaarheid van 3 – 6 weken.

Onze beauty professionals brengen deze methode aan onder een speciale LED- lamp. De OPI Gelcolor wordt hieronder uitgehard en uw natuurlijke nagel zal onbeschadigd blijven, mits u de instructies naleeft. De nagellak is direct hard, dus u kunt gelijk al uw bezigheden hervatten zonder dat uw nagellak beschadigd.

OPI Gelcolor geeft een onvergetelijke hechting en glans en is in uw favoriete OPI kleur te kiezen. Ook tijdens vakantie is dit de ideale oplossing.

voet gelcolor

De voordelen van OPI Gelcolor:

  • Direct droog, nooit meer beschadigde gelakte nagels
  • Weken lang perfect gelakte nagels
  • Zowel op hand- als op teennagels te gebruiken

Het verwijderen van OPI Gelcolor

U kunt het door een van onze professionals laten uitvoeren of u kiest ervoor om een thuis-verwijder-kit aan te schaffen zodat u het zelf de OPI Gelcolor eraf kan weken met de speciale benodigdheden.

Tip! Trek nooit zelf de OPI Gelcolor eraf, dit zal uw nagelplaat volledig beschadigen. Herstel hiervan zal een hele poos duren. Ook daarvoor hebben we speciale producten, welke het herstellingsproces sneller bevorderen.

De perfecte gel-nagellak die weken lang mooi blijft zitten. De sublieme glans met onvergelijkbare hechting voor optimaal resultaat.
OPI nagellak en Gelcolor is wereldwijd een begrip onder de sterren. Oprah Winfrey, Lady Gaga, de Kardashians en Rihanna maar ook Madonna dragen het op handen.

Het is de zeer uitgebreide kleurencollectie  en de lange houdbaarheid waarmee het merk zich onderscheidt. Voor iedere smaak en stijl wel een passende kleur. In kwaliteit voldoet OPI aan de hoogste eisen die de gebruikers, waaronder de filmsterren, stellen. De lak blijft lang zitten, heeft een perfecte kleurdekking met fantastische glans finish en is ‘shockproof’. Geen wonder dat OPI, menig Awards heeft gewonnen en is uitgeroepen tot beste nailpolish product!

Q' Unique