Littekens verminderen & gladstrijken rimpels

Techni Liss Cica Expert,
verminderen van littekens en gladstrijken van rimpels

De “wondermiddelen” der natuur

Verwonde tijgers rollen zich al eeuwen in de ontstekingsremmende plant Centella Asiatica ook wel “tijgergras” genoemd. Door haar genezende en helende eigenschappen wordt dit plantenextract ook al jaren in de Chinese geneeskunde toegepast. Het bevordert het herstel van de huid tot wel + 77% en heeft daarbij een ontstekingsremmende werking. Niet voor niets dat aangevallen tijgers zichzelf al eeuwen hiermee behandelen. Het heelt de huid, vermindert ruwheid direct en het gaat ontstekingen tegen.

“Steen der mensheid”

De ‘malachiet steen’ heeft als bijnaam ‘steen der mensheid‘. In het oude Egypte gebruikte men deze steen tijdens behandelingen om pijn te verlichten. Ook dit prachtige ingrediënt is verwerkt in dit bijzondere product.

Het uiterlijk van littekens verbetert met 71%

 

Rimpels gladstrijken en verminderen

Een rimpel is natuurlijk ook een vorm van een verkleving oftewel een onderhuids litteken. Deze kalmerende en intens hydraterende balsem is uitermate geschikt bij het rimpelvormingsproces.

Het helpt bij het herstel van de weefsels voor een gladgestreken en gekalmeerde huid tot wel + 77 %. Dus ook wanneer er een intensieve peeling, denk aan microdermabrasie, fruitzuren peelings o.d. , laserbehandelingen, injecties of plastische chirurgie wordt toegepast is dit een uitstekende oplossing. De celvernieuwing wordt geactiveerd.

Goed te gebruiken bij:

 • Intensieve peelings
 • Littekenbehandelingen
 • Laserbehandelingen
 • Injectables
 • (Plastische) chirurgie

Comments

 1. Hallo,

  Wat is de prijs voor een gezichtsbehandeling inclusief epileren van de wenkbrauwen?

  • Beste Dorothe,

   De klassieke gezichtsbehandeling bestaat uit een reiniging, peeling, uitreinigen, epileren van de wenkbrauwen, massage hoofd/nek/schouders, masker en de dagverzorging. Deze behandeling van 90 min. bedraagt € 63,50.

   Als er nog vragen zijn, horen wij die graag van u!

Speak Your Mind

*

Q' Unique