Goedkope oplossing vermoeide ogen

De goedkope oplossing bij vermoeide ogenactiester2

Iedereen staat ’s ochtends wel eens op en kijkt dan in de spiegel en denkt; kon ik nog maar langer in mijn bed blijven liggen. Een vermoeide blik is gemakkelijk te verhelpen door een goede oogverzorging te gebruiken, een goede nachtrust of een heerlijke verfrissende douche in de ochtend. Maar niet bij iedereen is dit de juiste oplossing bij vermoeide ogen.

Crème’s helpen niet langer meer…

Wanneer er niets meer helpt om fris voor de dag te komen, kun je er altijd nog voor kiest om voor de ‘one by one’ wimperextensions te kiezen, zie je er altijd stralend en fantastisch uit, zelfs als je ’s ochtends niet zo geweldig uit je bed stapt. Ook op vakantie of tijdens een sauna bezoek heb je hiervan veel plezier.

Fantastisch uitziende ogen bij vermoeide blik

DoorWimperextensions tegen vermoeide ogen de speciale C-krul worden direct je eigen wimpers gelift, er ontstaat dan een optische ooglift. Het geweldige waaier effect zorgt direct voor een stralende en frisse blik. Door de specifieke aangeleerde methode, door onze gediplomeerde specialistes, wordt de allernieuwste techniek toegepast. Hierbij wordt op ieder wimperhaartje, één wimperextension verlijmd, deze techniek heet de ‘one by one’ wimperverlenging. Dit is een nauwkeurig en secuur werkje.

Wetenswaardigheden verlenging wimpers

Je kunt er vanuit gaan dat er per oog zo’n 90 extensions worden geplaatst. De duur van het plaatsen van een nieuwe set wimperextensions zal tussen de 1,5 à 2 uur liggen. Om de 3 weken gemiddeld zal er een refill moeten plaatsvinden om de uitgevallen haartjes inclusief extension te laten bijwerken. Net zoals dat eigenlijk bij het bijwerken van de nagels gebeurt, geldt dit ook voor het refillen van de wimpers. Er zijn tenslotte weer nieuwe wimperhaartjes gevormd.

Goedkope oplossing vermoeide ogen

 

De totale levenscyclus van één wimperhaar is ongeveer 3 maanden. De haartjes groeien namelijk in 3 fases en nooit allemaal terggelijktijd. Zou dit wel het geval zijn dan zouden de oogleden ineens geen wimpers meer hebben en na 3 maanden ineens 90 per oog. Dat is een beetje vreemd.
De 1e fase is de ‘groeifase’ hierbij is het wimpertje zichtbaar, de 2e fase; ‘overgangsperiode’, hierbij is het haartje in ontwikkeling en zit onder de huid en is nog niet zichtbaar. De laatste fase is de rustfase, hierbij dient het haartje zich volledig vanaf de kern weder op te bouwen.

Voornaamste functie van wimpers & wenkbrauwen

Wimpers maar ook wenkbrauwen beschermen je ogen tegen vuil, dat is hun voornaamste functie. Tevens voorkomt het dat zweetdruppeltjes in de ogen kunnen lopen en dient het als perfect beschermingsschild. Door er wimperextensions op te laten verlijmen, verliest het haar functie niet en zie je er altijd fris, stralend en fantastisch uit!

one-by-one-wimperextensions

Profiteer nu mee!

 De goedkope oplossing bij vermoeid uitziende ogen

Nu slechts € 65,-
voor een volledig nieuwe set  normaal € 95,-

€ 30,- euro voordeel

 

*Deze actie is geldig t/m 13 februari 2015. Niet geldig icm andere acties of inwisselbaar tegen contanten.

Speak Your Mind

*

Q' Unique