Eiffeltoren, Notre Dame, Seine a Paris

Met top Nederlandse specialistes naar Payot- Paris

In de vroegste vroegte naar CS station Rotterdam om per Thalys hogesnelheidstrein in nog geen twee uur en driekwartier aan te komeParijs Payotn in de stad van de liefde, Parijs.
Voordat we in het prachtige authentieke “Gare du Nord” station belandden, in hartje centrum Parijs, werden we door de staf van de Nederlandse ploeg nog even goed gewaarschuwd voor pickpockets.

Zakkenrollers actief bij aankomst

Een coupé vol met opgedofte vrouwen, met grote onhandige koffers en mooie handtassen bij zich èn vooral duidelijk zichtbaar dat wij als groep toeristen reisden.
Hiervoor geldt zeker, een gewaarschuwd mens telt voor twee. Goed dat de medewerkers ons voorafgaand nog even toespraken in de trein. We zouden als aasvoer het station binnenkomen voor de zakkenrollers en vooral een makkelijke, zichtbare prooi voor ze zijn.
In drommen naar buiten, als kuddedieren op zoek naar de bus. Deze vervoerde ons naar het prachtige 5-sterrenhotel, gelegen aan Rue de la Fayette.

Eiffeltoren, Notre Dame, Seine a Paris

Varen over de Seine met DJ en Walking diner

Eenmaal gesetteld en wel, werden we met de bus naar de Seine gebracht waar de boot al aangemeerd lag om ons te ontvangen. Opgewacht met een heerlijk glas champagne en speciaal voor ons geregeld, de DJ met een overweldigend walking diner.

Seine boottrip

Varen over de Seine,

langs de Eiffeltoren

&

de Notre Dame

 

Wat was het een geweldige avond!
Tussendoor werd ons gevraagd, een creatieve opdracht t.b.v. het merk neer te zetten in groepjes van vijf.
Zo gezegd zo gedaan en laat ik nu in een groepje terecht komen, waar dames met sterke karakters en een eigen willetje in zaten.
Het Payot team hield hun hart vast, maar uiteindelijk hebben we onze krachten gebundeld en zijn we in de prijzen gevallen en wel de originaliteitsprijs!

Op naar het laboratorium van Payot – Paris

In het business district van Parijs heeft Payot haar nieuwe locatie en laboratorium gevestigd. Het uiterst streng beveiligde pand is erg indrukwekkend. Bijzonder interessant was het ook om eens een kijkje in de keuken van Payot te mogen nemen. Er werd ons toegang verschaft tot het laboratorium. We hebben het  hele traject van vooraf aan mogen aanschouwen, van de grondstoffenmixen tot het eindproduct.

Op die dag zijn alle noviteiten besproken en ik kan zeggen, dat er geweldige producten aan gaan komen. Waarover binnenkort meer!

Payot heeft zich inmiddels wel bewezen. Daar waar iedereen tijdens de recessie inkromp, trok Payot de broekriem steviger aan en ging door met vernieuwen en ontwikkelen. Payot richt zich ècht op de hedendaagse mens. Een snel en druk bestaan en daarbij horen natuurlijk gebruiksvriendelijke producten. Producten waardoor je er snel fris, gezond en stralend uit ziet en wat ook nog eens handig in gebruik is.

Na deze innoverende en inspirerende dag, zijn we op en top in de watten gelegd. Wij als specialistes hadden het voorrecht om de nog niet uitgebrachte producten te mogen ontvangen. Voor iedereen een hele grote volle goodybag van Payot, cadeau.

Uiteraard werd het afgesloten met een verrassend diner op een nog imposantere locatie.

Restaurant La Gare ParisRestaurant la Gare

Het restaurant functioneerde vroeger als station. Bij binnenkomst tref je nu het grand café aan. Waar vroeger aan de loketten de treintickets werden verkocht, zit iedereen nu gezellig met een drankje te borrelen. Met een zeer fraaie trap naar beneden geleid, kwamen we in een gigantisch grote ruimte met wel 250 zitplaatsen.
Groot, maar sfeervol ingericht en met mooie wandschilderingen bekleed.

Het koepelvormige dak, bestaande uit glas, stamt nog uit de tijd dat het als treinstationnetje functioneerde. De oude en nostalgische sfeer ademt het nog steeds uit.

Nog leuker is het te weten dat wij eigenlijk ons diner nuttigden op de oude treinrails. Een waar genoegen om er te vertoeven.

Met heel erg veel plezier kijk ik terug op deze fantastische businesstrip!

Speak Your Mind

*

Q' Unique