Dromen komen uit met de “Qarat Gold cream”

Geen standaard merk – Quinta komt met haar eigen label en laat haar dromen uitkomen!

Trots, dat mogen we gerust zijn. We brengen ons eigen label; “Qarat” uit. Dit is iets wat je nog nooit eerder hebt gezien, dat beloof ik je. Wij praten geen onzin, daarom hebben we een filmpje gemaakt waarin duidelijk te zien is, wat het in nog geen 5 minuten doet voor je huid.

Dromen komen uit met de “Qarat Gold cream”

Na lang research te hebben gedaan en met de juiste mensen om me heen, hebben we iets heel erg bijzonders op de markt gebracht. Het is nog niet eerder in Nederland verkrijgbaar geweest.

Jazeker, wij zijn de eerste die je dit wonderschone product mogen laten ervaren en ja, je kunt het alleen via ons verkrijgen!

Wat we binnen slechts 5 minuten bereiken is ongelofelijk!

De wonderen zijn de wereld nog niet uit met het nieuwe ‘goud’ voor op de huid

Wat is het geheim en maakt deze crème nu zo bijzonder en is anders dan anders?

Qarat goud cream stoffenDe Qarat goldcream bevat alleen maar natuurlijke stoffen. Het is 100% plantaardig. De juiste combinatie’s werkstoffen in de juiste dosis samengebracht. Dat is waar het om draait. Er treedt een formule op in de huid die nog nooit eerder is vertoond. Het kiezelzuur ingrediënt is een mineraal dat ervoor zorgt dat wanneer er water aan toe wordt gevoegd er een instant versteviging optreedt. De huid vertoont gelijk geen rimpels meer, ze zal zich van binnenuit aanspannen en versterken. Kiezelzuur ofwel silicium zit in voeding zoals havermout, gierst, brandnetel maar ook in verbindingen zoals zand, rots, kwarts en kristal. Doordat het lichaamseigen is, weten we dat het opneembaar is. Dus je hoeft er niet bang voor te zijn, dat het schade aanricht!

De overige stoffen met hun heilzame werking die in de creme verwerkt zitten, zijn Kaviaar, Parel extract, Retinol, Edelweiss, Kamille, Groene thee, Hyaluronzuur. Tevens is het niet op dieren getest en vrij van parfum.

 

Interpretatie van de naam Qarat – The Gold cream

De naam moest iets krachtigs en sterks uitstralen en tegelijkertijd allure en cachet in zich meedragen. Een bijzondere naam voor een bijzonder merk in een wonderbaarlijk product ineen gebracht.

De naam “Qarat” waar komt dat nu vandaan?Qarat the Goldcream

Als we de naam wat gaan ontleden zitten de inititalen van de bedenkster en tevens eigenaresse erin verwerkt.
De QA is afgeleid van haar meisjesnaam, Quinta Aben. De RA van haar getrouwde naam Raats.

Karaat wordt vaak aangeduid bij percentages in parels, edelstenen en diamanten.
Het is het toonbeeld van vlekkeloze stenen.
Het staat voor de zeer zuivere vorm van helderheid en puurheid.

Hoe gebruik ik de Qarat Gold cream?

De Qarat Gold cream is op verschillende manieren te gebruiken. Het is toepasbaar tijdens onze salonbehandelingen en voor thuisgebruik. Je kunt het zelf bij thuisgebruik in de avond onder je nachtcreme aanbrengen. Vergeet het dan niet met water te emulgeren. Emulgeren wil enkel zeggen, dat in dit geval, het water zich met de Qarat Gold cream moet vermengen. Je brengt als eerste de Qarat Gold cream puur aan op de te behandelen gebieden. Daar waar jij wilt dat er minder rimpels zichtbaar zijn. Daarna pak je water met je handen of met een kwastje en je brengt dit in opwaartse ronddraaiende bewegingen aan over het gezicht. De reden waarom je er water aan toevoegt is, om de Qarat Gold cream substantie haar werking te laten doen.

Ze zuigt zichzelf vol in de huid en de rimpel vult zichzelf van binnenuit op. Er ontstaat een ‘plump’ effect in de tussen ruimtes ofwel de intracellulaire ruimtes in de huid. De huid is instant gelift!

Kies je ervoor om dit 7 dagen per week te doen, dan heb je natuurlijk een heel erg glad en rimpelloos gezicht. Je kunt het toepassen op je gehele gezicht maar je kunt het ook plaatselijk aanbrengen. Bijvoorbeeld rondom de ogen en/of mond. Het is eigenlijk overal toepasbaar in het gelaat daar waar de rimpeltjes zich bevinden, voor jong en oud, man en vrouw!

Afhankelijk van de hoeveelheid die je verbruikt tijdens een sessie, kun je er bij normaal gebruik zo’n 90 behandelingen uithalen. Uitgaande van een toepassing voor het hele gezicht. Gebruik je het enkel rondom de ogen of mond, dan zul je er uiteraard veel langer mee vooruit kunnen.

Wil je nog beter, langer & meer resultaat?
Laat je dan door ons adviseren wat dit voor jou kan betekenen binnen 5 minuten!

Wij maken gebruik van de allerbeste en nieuwste behandeltechnieken waarmee we de Qarat Gold cream kunnen insluizen. Doordat je het laat insluizen met onze apparatuur, zal je duur en werking van de behandeling haar optimale resultaat bereiken.

Zie ook:

Microdermabrasie peeling
Zuurstof oxygen therapie
Cryotherapie
Ultrasound

Door bovengenoemde behandeltechnieken kunnen wij beter en langduriger effect bereiken dan wanneer je het zelf  enkel en alleen thuis toepast. Er zijn diverse insluismethoden die ervoor zorgen dat het dieper tot in de celkern terecht komt. Het resultaat is daardoor nog verbluffender en je zult versteld staan.

De combinatie van de salonbehandelingen met het thuisgebruik tesamen, zullen het allerbeste resultaat waarmaken!

Speak Your Mind

*

Q' Unique