Carnaval 2017

Alaaf!!!

Ook dit jaar staat het jaarlijkse feest weer voor de deur.

Aankomend weekend is het zover, dan begint het fantastische carnavalsfeest!
Het feest dat ervoor staat dat je compleet uit je bol mag gaan, verkleedpartijtjes en opschminken hoort er natuurlijk ook bij! Vier hele dagen lang feest tot in de late uurtjes.

Je gezicht na zulke heftige uurtjes afschminken hoort er ook bij, wat er bij de meeste misschien nog wel eens bij inschiet tijdens deze dagen. Het verzorgingsritueel wordt niet zo nauw nageleefd. De huid kan wel een extra oppepper gebruiken na zo’n feestje.

Carnaval musthave My Payot Sleeping pack masker

De intensiteit van weinig slaap, veel alcohol, te weinig water, veel schmink en een extra dikke laag make-up belasten de huid enorm.

Vergeet daarom absoluut niet het My Payot Sleeping pack masker in huis te hebben. Gebruik het op een schone huid direct als nachtcrème en je ziet er ’s ochtends weer fris en stralend uit.
Gemakkelijk, eenvoudig aan te brengen en een regelrechte vitamine C boost voor jouw huid.

Even uitbrakken, relaxen en ontstressen 

Kies je er liever voor om heerlijk te komen ontspannen en je gezicht even te laten ontstressen. Dan hebben wij iets geweldigs nieuw voor jou in huis. De DETOX Facial (90 min) die jij nodig hebt.
Nu alléén tot in de week van Carnaval ( t/m 4 mrt a.s.) voor slechts € 50,- normaal € 67,50.
Liever een Quick facial DETOX behandeling (30 min) nu voor € 25,00 normaal € 47,50.

Deze behandeling bestaat uit het reinigen van de huid, een intensieve peeling waarbij de dode huidcellen worden verwijderd, uitreinigen en ledigen van de poriën, het elimineren van gif en afvalstoffen, een heerlijke ontspannende massage en uiteraard het DETOX MASKER.

Geen zin in Carnaval of (après) skiën???

Wie geen zin in Carnaval heeft of gaat (après) skiën ook jij mag bij ons komen genieten van deze bijzondere behandeling.

Graag tot ziens!

 

 

Speak Your Mind

*

Q' Unique