Botox inspuiten aan de onderkant van de voeten

Botox inspuiten onderkant voeten, raar maar waar!

De hele avPumpsond op hoge pumps kunnen lopen of dansen met Botox in je voetzolen gaat wel heel erg ver. Maar in Engeland denken de vrouwen daar wel heel anders over. Het aantal vrouwen dat hun voetzolen heeft laten injecteren met Botox of fillers is met 21% toegenomen. Sommige vrouwen draven wel erg door! Ze doen dit omdat het dragen van hakken hierdoor als comfortabeler wordt ervaren en er gedurende een lange periode op hoge hakken kan worden gelopen.

Elegant en charmant op hakken lopen, echter niet zonder risico

Veilig en zonder risico is het echter niet! Onder de voetzolen lopen tal van zenuwbanen en zenuwpunten. Denk maar aan het gebruik bij de methodiek van de accupuntuur presspointen en de voetreflexzone therapie. De werking van Botox is het tijdelijk uitschakelen van de zenuw- en spierfuncties. Schakel je deze essentiële functie tijdelijk uit, dan heb je uiteraard ook meer kans dat je je voetzolen “stuk loopt”.

Je voetzolen vullen met fillers is wel heel gecompliceerd voor iets wat gemakkelijk is op te lossen met inleg gelkussentjes in de schoen. Dus dames begin er niet aan en denk na voordat je dit wilt laten doen. Mijn advies, als je het mij vraagt, is een dikke NEE !

In sommige gevallen wordt het ingezet bij overmatige transpiratie van de voeten, ik vind dat dit per geval moet worden bekeken. Als iemand er echt zodanig last van heeft dat het een belemmering vormt, daar kan ik inkomen. Maar het risico, je voeten in de vernielingte  brengen door de pijnsensor uitschakelen met Botox voor het gemak, gaat mij zelfs te ver.

 

 

 

Speak Your Mind

*

Q' Unique