After Summer Dip

Dé oplossing voor de After – Summer – Dip…

Voel je het ook zo aan je huid dat ze droog, ruw en dof is na zo’n zomerperiode?

De zomer is weer voorbij en dat betekent dat je huid een hoop te verduren heeft gehad. Ook al heb je de gehele zomer je huid goed beschermd met een factor, is de kans groot dat je huid meer te verduren heeft gehad dat je denkt.

De huid is sterker verhoornd, bevat meer dode huidcellen waardoor de huid er ruw, dof en grof uit ziet. Er kunnen droogte lijnen en schrale plekken ontstaan. Het vochtgehalte is teruggelopen en zal hersteld moeten worden. Oftewel, de huid verdient een flinke boost!

Wij bieden de ultieme oplossing voor de
‘After – Summer – Dip’.

Boek hier uw

GRATIS huidanalyse in!

After Summer Dip Treatment
nu van € 95,-
voor € 75,-

 

Wat kun je verwachten?

Je kunt heerlijk ontspannen en je in de watten laten leggen door ons. De huid wordt eerst intensief gereinigd, gepeeld en verwijderd van allerlei onzuiverheden. Daarna wordt de huidconditie optimaal op peil gebracht door verschillende serums en diverse producten voor ieder op maat gekozen. De huid ondergaat een uitgebreide specifieke oosterse massage met extra hydraterende componenten. Als afsluiter ontvangt u een specialistisch salonmasker wat op uw huidconditie is afgestemd. Tevens wordt er afgesloten, indien gewenst, met een make-up naar keuze. Uiteraard wordt u verwend met een heerlijke kop koffie of Feel Good thee van onze lokale koffie en thee speciaalzaak Boon en Blad, geserveerd met luxe bonbon.

Serums zin of onzin?

Wat is het nut van het gebruik van een serum? Serums hebben een dunne, fluïde textuur welke sterkere actieve ingrediënten bevatten dan huidverzorgingscrèmes. Door deze textuur kan een serum een hogere dosering werkstoffen bevatten. De huid neemt dit snel op en het dringt door tot in de diepere huidlagen.
Wanneer de crème daarna wordt aangebracht, wordt het serum gefixeerd en blijft daardoor langer en beter in de huid opgenomen. Door alleen een crème te gebruiken worden alleen de oppervlakkige huidlagen gevoed. Daarom is een serum echt een aanvulling op de dagelijkse verzorging.

Kom bij ons langs en wij laten u graag het verschil zien!

Profiteer van een GRATIS TEST behandeling.

Speak Your Mind

*

Q' Unique