Addy van den Krommenacker – The Red Carpet

Addy van den Krommenacker V.I.P. Uitnodiging “The Red Carpet”

Ongeveer een maand geleden ontvingen wij de V.I.P uitnodiging om de prachtige show van Addy van den Krommenacker te mogen aanschouwen in het Muziekgebouw aan het IJ te Amsterdam. Zijn nieuwe collectie voor het voorjaar en de zomer van 2015 werd hierbij aan ons geïntroduceert. Daarbij was er een grote verrassing en vond de lancering van zijn nieuwe parfum plaats; ‘The Red Carpet Parfum genaamd.  Vanaf nu tevens bij ons verkrijgbaar.

‘Beauty meets fashion’

Dat was de slogan. Het evenement was in samenwerking met de leverancier van ons geweldige make-up merk Pupa georganiseerd. Vier belangrijke italiaanse directieleden van het merk Pupa waren ingevlogen vanuit Italië, om samen met Addy er een spetterende show van te maken. Allereerst hebben wij mogen genieten van een exclusieve meeting van Pupa. Ja, wij weten nu hoe kleuren tot stand komen en hoe er in combinatie met de aankomende mode een ‘mood-bord’ wordt samengesteld. Alles wordt op elkaar afgestemd om voor u de beste kleurschakering palletten aan te leveren. Heel bijzonder om dit te mogen aanschouwen en een kijkje achter de schermen te mogen nemen.

Drie belangrijke leden van het Koningshuis waren aanwezig

Na ontvangen te zijn over de rode loper, met een heerlijk glaasje bubbels werd ons het avond programma uitgelegd. Echter waren wij ervan op de hoogte dat er een diner zou plaatsvinden na de meeting en dat daarna de show zou gaan beginnen. Wat ons niet was verteld, was dat heel ’toute bekend Nederland inclusief alle bijbehorende paparazzi aanwezig zouden zijn, waaronder ook nog drie leden van het Koningshuis. Prinses Margarita, prinses Aimée en prinses Margriet zaten front row.

Hoe bijzonder is dat om hierbij aanwezig te mogen zijn!
Binnen handbereik zaten, Bas Muijs, Ans Markus, Euvgenia Parakhina, Antje Monteiro, Willeke Alberti, Catherine Keyl, Bastiaan van Schaik, Fred van Leer om zo nog maar even enkele graag geziene gasten te noemen.

Dresscode was ‘Cocktail’

Vertrokken richting Amsterdam naar het Muziekgebouw aan het IJ’, in afwachting van dit bijzondere event. Iedereen had zich prachtig uitgedost, romantische cocktailjurken, make-up tot in de puntjes en de kapsels met zorg geprepareerd. Je kon echt zien dat iedereen er flink werk van had gemaakt. Addy wilde zijn show presenteren als ‘de droom’ hij was in een romantische bui toen hij zijn ontwerpen op papier zette. Gezien de show, kapsels en make- up (Pupa) heeft hij zijn statement meer dan waargemaakt. Wat een top show zeg!

Jammer dat het al snel laat was geworden. Wij moesten natuurlijk nog even een eindje rijden en de volgende dag vroeg uit de veren. Maar alles wat je met passie doet, is leuk om te doen en kost geen enkele moeite. Dit waren toch echt wel de kersen op de taart, uit het vak

Speak Your Mind

*

Q' Unique