Jouw carrière op weg naar top schoonheidsspecialiste!

Per direct op zoek naar een parttime schoonheidsspecialist (8- 24 uur)!

Jouw droom baan als schoonheidsspecialist

Wij zijn op zoek naar een ervaren Allround medewerkster schoonheidsspecialist. Zij is in ieder geval in bezit van het diploma  schoonheidsspecialiste niveau 3 en als voorkeur opleiding niveau 4 Allround met één of meerdere van de volgende specialisaties zoals acne, litteken, camouflage en/of ontharing. Ze heeft geruime werkervaring en is welbekend met het geven van behandelingen met apparatuur.

Wil je jezelf graag verder ontwikkelen en doorgroeien binnen het bedrijf? Mail dan je cv met recente foto en je motivatie naar ons, zodat we je gelijk kunnen contacteren naar quinta@qunique.nl.

Q’ Unique is een jong en dynamisch bedrijf dat altijd met de allernieuwste behandeltechnieken werkt en graag vooruitstrevend en vooraanstaand wil zijn op het gebied van huidverbetering in de ruimste zin des woords.

Ben jij op zoek naar een baan als schoonheidsspecialist?

“Maak Hier vind je jouw baan als schoonheidsspecialistejij jezelf op” voor een mooie stap in je carrière?

Hier vind je jouw baan als top schoonheidsspecialiste!

Wij bieden veelzijdigheid in een zeer divers aanbod in mooie merken in het topsegment en een groot aanbod in de behandelmogelijkheden. Je zult in de leer gaan om diverse specialisaties uit te voeren waaronder IPL – LASER, microdermabrasie, acné, mesotherapie, mesopen, ledbehandelingen, bindweefselmassages, zuurstoftherapie, ultrasound, cryotherapie, coaguleren en cellulesstreatments. Uiteraard geven wij ook de klassieke behandelingen zoals; verven wimpers en wenkbrauwen, harsbehandelingen, manicure (OPI gelcolor) en plaatsen wimperextensions of wimperlifting. Je past dagelijks visagie toe (Pupa).

Hier vind je jouw baan als schoonheidsspecialiste!

Training – cursus  – nascholing – certificering – diploma

Je wordt opgeleid om jezelf verder te ontwikkelen binnen het bedrijf. De doorgroeimogelijkheden bepaal jij zelf. Wil je hogerop komen? Dan kun je jezelf ontwikkelen. Je volgt diverse cursussen waaronder, product- salon praktijktrainingen van onze merken en specialisaties. Ook wordt je begeleid in de marketing en management skills van het bedrijf.

Jouw carrière naar top schoonheidsspecialiste!

Wij staan voor topkwaliteit en dus verwachten wij dit ook van onze collega’s!

Ben jij gediplomeerd schoonheidsspecialiste niveau 3 en al werkzaam met diverse apparaten op wekelijkse basis en/of Allround schoonheidsspecialiste niveau 4? Heb je al veel ervaring minimaal 3 jaar werkervaring? Ben jij representatief en verzorgd? Werk je secuur en nauwkeurig? Ben jij klantgericht en streef je samen met ons naar een werkplek waar gewerkt wordt op topniveau? Wil jij de baan in een klein team?  Ben jij gemotiveerd en kun jij het aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken!
De functie is momenteel in te vullen voor op dinsdag en donderdag mogelijk ook een avond. Op zaterdag 1x per 2 weken per maand. Nooit aaneengesloten achter elkaar. Mogelijk ook op woensdag.

Is dit de baan die bij jou past en wil jij uiteindelijk de functie als top- schoonheidsspecialiste bij ons gaan bekleden?

Wij zijn op zoek naar een:

  • Enthousiaste ervaren schoonheidsspecialist
  • Werkzaam op dinsdag, donderdag en zaterdag, mogelijk woensdag ochtend.
  • Ben jij in bezit van geldige diploma’s en/of certificaten?
  • Ben je representatief en gemotiveerd?
  • Kun jij zelfstandig werken?
  • Voldoe je aan bovenstaande richtlijnen

Dit is dé kans op jouw droombaan!

Stuur je CV met recente foto naar quinta@qunique.nl. Leg in je motivatie uit waarom wij juist voor jou moeten kiezen en waarom dat jij graag bij ons werkzaam zou willen zijn.

We zien je sollicitatiebrief en motivatie graag tegemoet!

Met vriendelijke groet,
Quinta Raats

Q' Unique