Jouw carrière op weg naar top schoonheidsspecialiste!

Collega stagiaire niveau 4 schoonheidsspecialiste gezocht!

Jouw droom baan als schoonheidsspecialist

Wij zijn op zoek naar een ervaren Allround stagiaire schoonheidsspecialiste niveau 4. Gediplomeerd schoonheidsspecialiste niveau 3 en volgt momenteel één of meerdere van de volgende specialisatie’s zoals acne, litteken, camouflage en/of ontharing. Met stage ervaring en die bekend is met het geven van behandelingen met apparatuur.

Wil je jezelf graag verder ontwikkelen en doorgroeien? Mail dan je cv met recente foto en je motivatie naar ons, zodat we je gelijk kunnen contacteren!

Q’ Unique is een jong en dynamisch bedrijf dat altijd met de allernieuwste behandeltechnieken werkt en graag vooruitstrevend en vooraanstaand wil zijn op het gebied van huidverbetering in de ruimste zin des woords.

Ben jij op zoek naar een stageplaats?

“Maak Hier vind je jouw baan als schoonheidsspecialistejij jezelf op” voor een mooie stap in je carrière?

Hier vind je jouw stageplaats als top schoonheidsspecialiste!

Wij bieden veelzijdigheid in een zeer divers aanbod in mooie merken in het topsegment en een groot aanbod in de behandelmogelijkheden. Je zult in de leer gaan om diverse specialisaties uit te voeren waaronder IPL – LASER, microdermabrasie, acné, mesotherapie, mesopen, ledbehandelingen, bindweefselmassages, zuurstoftherapie, ultrasound, cryotherapie, coaguleren en cellulesstreatments. Uiteraard geven wij ook de klassieke behandelingen, verven wimpers en wenkbrauwen, harsbehandelingen, manicure (OPI gelcolor) en plaatsen wimperextensions of wimperlifting. Je past dagelijks visagie toe (Pupa).

Hier vind je jouw baan als schoonheidsspecialiste!

Training – cursus  – nascholing – certificering – diploma

Je wordt opgeleid om jezelf verder te ontwikkelen binnen het bedrijf. De doorgroeimogelijkheden bepaal jij zelf. Wil je hogerop komen? Dan kun je jezelf ontwikkelen. Je volgt diverse cursussen waaronder, product- salon praktijktrainingen van onze merken en specialisatie’s. Ook wordt je begeleid in de marketing en management skills van het bedrijf.

Jouw carrière naar top schoonheidsspecialiste!

Wij staan voor topkwaliteit en dus verwachten wij dit ook van onze collega’s!

Ben jij gediplomeerd schoonheidsspecialiste niveau 3 en volg je de studie Allround schoonheidsspecialiste niveau 4? Heb je al veel ervaring? Ben jij representatief en verzorgd? Werk je secuur en nauwkeurig? Ben jij klantgericht en streef je samen met ons naar een werkplek waar gewerkt wordt op topniveau? Wil jij de stageplaats in een klein team?  Ben jij gemotiveerd en kun jij het aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Is dit de stageplaats die bij jou past en wil jij uiteindelijk de functie als top- schoonheidsspecialiste bij ons gaan bekleden?

Wij zijn op zoek naar een:

  • Stagiaire schoonheidsspecialist niveau 4
  • Ben jij in bezit van geldige diploma’s en/of certificaten?
  • Ben je representatief en gemotiveerd?
  • Kun je al zelfstandig werken?
  • Voldoe je aan bovenstaande richtlijnen

Dit is dé kans op jouw stageplaats!

Stuur je CV met recente foto naar quinta@qunique.nl. Leg in je motivatie uit waarom wij juist voor jou moeten kiezen en waarom dat jij graag bij ons werkzaam zou willen zijn.

We zien je sollicitatiebrief en motivatie graag tegemoet!

Q’ Unique