Vacature schoonheidsspecialiste gezocht!

Vacature schoonheidsspecialiste gezocht! Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren gediplomeerde schoonheidsspecialiste niveau 4 Allround. Gecertificeerd en in bezit van één of meerdere van de volgende specialisatie’s zoals acne, litteken, camouflage en/of ontharing. Met minimaal 3 jaar werkervaring en die bekend is met het geven van behandelingen met apparatuur.

Wil je jezelf graag verder ontwikkelen en doorgroeien? Mail dan je cv met recente foto en je motivatie naar ons, zodat we je gelijk kunnen contacteren!

Ben jij op zoek naar een parttime job?
Vacature schoonheidsspecialiste gezocht! 

Q’ Unique is een jong en dynamisch bedrijf dat altijd met de allernieuwste behandeltechnieken werkt en graag vooruitstrevend en vooraanstaand wil zijn op het gebied van huidverbetering in de ruimste zin des woords.

“Maak jij jezelf op” voor een mooie stap in je carrière?

Wij bieden veelzijdigheid in een zeer divers aanbod in mooie merken in het topsegment en een groot aanbod in de behandelmogelijkheden. Je zult diverse specialisaties uitvoeren waaronder IPL – LASER, microdermabrasie, acné, mesotherapie, mesopen, ledbehandelingen, bindweefselmassages, zuurstoftherapie, ultrasound, cryotherapie, coaguleren en cellulesstreatments. Uiteraard geven wij ook de klassieke behandelingen, verven wimpers en wenkbrauwen, harsbehandelingen, manicure (OPI gelcolor) en plaatsen wimperextensions of wimperlifting. Je past dagelijks visagie toe (Pupa).

Hier vind je jouw baan als top schoonheidsspecialiste!

Hier vind je jouw baan als schoonheidsspecialiste!

Training – cursus  – nascholing – certificering – diploma

Je wordt opgeleid om jezelf verder te ontwikkelen binnen het bedrijf. De doorgroeimogelijkheden bepaal jij zelf. Wil je hogerop komen? Dan kun je jezelf ontwikkelen. Je volgt diverse cursussen waaronder, product- salon praktijktrainingen van onze merken en specialisatie’s. Ook wordt je begeleid in de marketing en management skills van het bedrijf.

Jouw carrière als top schoonheidsspecialiste!

Wij staan voor topkwaliteit en dus verwachten wij dit ook van onze collega’s!

Ben jij gediplomeerd schoonheidsspecialiste niveau 4/ huidspecialist en/of huidtherapeut en heb je veel ervaring? (minimaal 3 jaar werkervaring). Ben jij representatief en verzorgd? Werk je secuur en nauwkeurig? Ben jij klantgericht en streef je samen met ons naar een werkplek waar gewerkt wordt op topniveau? Wil jij de baan waar je een eigen inbreng hebt en zelfstandig en in teamverband kunt werken? Kun jij de zaak leiden alsof het van jezelf zou zijn? Ben jij gemotiveerd en kun jij het aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Is dit de baan die bij jou past en wil jij de functie als top- schoonheidsspecialiste bij ons bekleden?

Wij zijn op zoek naar een:

  • Schoonheidsspecialist niveau 4
  • Huidtherapeut of HUIDspecialiste
  • Ben jij in bezit van geldige diploma’s en/of certificaten?
  • Ben je representatief en gemotiveerd?
  • Kun je zelfstandig en in teamverband werken?
  • Voldoe je aan bovenstaande richtlijnen

Dit is dé kans op jouw droombaan!

Stuur je CV met recente foto naar quinta@qunique.nl. Leg in je motivatie uit waarom wij juist voor jou moeten kiezen en waarom dat jij graag bij ons werkzaam zou willen zijn.

We zien je sollicitatiebrief en motivatie graag tegemoet! 

Speak Your Mind

*

Q’ Unique