Gesloten i.v.m Coronavirus

Regering kondigt sluiting aan voor onze beroepsgroep.

Het zal u vast niet ontgaan zijn, tijdens de persconferentie heeft premier Rutte aangekondigd dat, wij i.v.m. het Coronavirus langer dan 6 april gesloten moeten blijven. Wij zijn in ieder geval tot 28 april a.s. gesloten.
Na deze periode zal de regering verder besluiten hoe nu verder.

Sluiting op advies RIVM

In onze beroepsgroepen als zijnde schoonheidsspecialiste en arts kunnen wij de 1,5 meter afstand van persoon tot persoon niet waarborgen. Wij vinden het bijzonder jammer dat wij u niet kunnen helpen maar uw en onze gezondheid en veiligheid staan nu voorop.

Heeft u een afspraak bij de arts Drs. Christa Stojkovic, deze komt uiteraard ook te vervallen.

Alle afspraken komen t/m 28 april a.s. te vervallen

Afgelopen weken zijn wij druk bezig geweest om alle afspraken uit te stellen.

Heeft u een afspraak bij ons staan en nog niks van ons gehoord? Wij hebben al geprobeerd om met u contact op te nemen maar we hebben helaas geen correct telefoonnummer of e-mailadres van u.

U begrijpt dat uw afspraak NIET door kan gaan maar wilt u zo vriendelijk zijn om ons een mail te sturen met uw juiste telefoonnummer en e-mail adres.

Wij wachten op nadere berichtgeving en houden u op de hoogte voor al uw vervolgafspraken.

Zijn uw producten op en wilt u bestellen?

Wij begrijpen als geen ander dat u juist nu goed voor uzelf en uw huid wilt zorgen. Zijn uw producten op maar kunt u niet tijdens de gebruikelijke openingstijden terecht? Geen probleem en laat het ons weten. Bel of mail uw bestelling door. Bestel vandaag en morgen in huis. Wij bezorgen gratis in regio Eindhoven en regio Oirschot. Uiteraard leveren wij uw bestelling op gepaste afstand bij u af. Verzending is ook mogelijk.

Wilt u iemand verrassen met een cadeaubon? Laat het ons weten en wij zorgen dat het netjes wordt ingepakt en afgeleverd.

Blijf gezond!

Wij hopen u allemaal graag in goede gezondheid weer bij ons te zien na deze moeilijke tijden. Het allerbeste gewenst voor u en uw dierbaren.

Speak Your Mind

*

Q’ Unique