10 Jarig Jubileum

Wij vieren een feestje i.v.m ons 10 Jarig Jubileum!

Hoe het allemaal begon…Als klein meisje wist ik al snel wat ik wilde worden. Al kijkend in de schoonheidssalon van mijn tante werd het vuurtje al snel aangewakkerd. Neuzend door alle spulletjes, de lekker ruikende geurtjes, potjes crème en zeer uitgebreide aanbod in make-up was ik hier helemaal in mijn element.
En dan nog met allemaal leuke tantes om je heen die je alleen maar het beste van het beste toestopten wat eigenlijk niet normaal was. Te overweldigend maar wel heel leuk! Niemand uit mijn klas had al van zulke mooie grote make-up dozen en make-up standaards van mooie merken zoals ik. Niet dat dat uitmaakt als 5 jarig meisje maar de hoge kwaliteit van de producten werd later al snel eigen gemaakt. Nu is de tijd alweer aangekomen en vieren we ons 10 jarig jubileuem alweer. Wat gaat de tijd snel.

Kom ook naar ons 10 jarig jubileum en ontvang een gratis product!

Ik nodig u hierbij uit om de video te bekijken en te zien hoe het allemaal tot stand kwam door vallen en opstaan.

De weg er naar toe was niet altijd even makkelijk maar met een hoop doorzettingsvermogen, een grote verbouwing, durf en gewoon doen leek het dan toch echt in 2008 gerealiseerd te worden, een eigen zaak in het historisch pand in de pittoreske dorpskern van Oirschot.

10 jaar later vieren we ons jubileum en staan we even stil bij wat we allemaal mogelijk hebben gemaakt. Niet alleen voor u maar zeker ook dankzij u!

Daarom willen we graag ook voor u iets terug doen. Want zonder u zouden we nooit hebben bestaan.
Dus daarom speciaal voor u…..

Gratis producten voor iedereen*

Wat kunt u verwachten tijdens ons 10 jarig jubileum?*

 1. Lancering uitbreiding eigen merk “Qarat”. Brand new, a new brand…
 2. De eerste 10 klanten special gift t.w.v. € 49,95
 3. Gratis ..?.. product voor iedereen!!!
 4. Give away boxen al vanaf € 25,00 t.w.v. €100,00
 5. Stapelkortingen tot wel -25%
 6. Altijd -10% korting op producten
 7. De 10e behandeling gratis
 8. ‘Bring a friend’ en het is ‘dubbelvoordeelfeest’ voor hen en voor u
 9. Leuke surprise cadeau’s al vanaf € 2,- en cadeausets van € 5,- en/of € 10,-
 10. Overheerlijk culinaire hapjes en een heerlijk bubbeltje om op te toasten

Lees hieronder de voorwaarden voor ons 10 jarig jubileum:

 1. Deze introductie blijft nog even geheim, we hopen dat u dit komt aanschouwen en ervaren op
  Donderdag 29 november van 15.00 – 21.00 uur… op onze 10 jarige jubileum dag.
 2. De eerste 10 betalende klanten op do 29 nov. ’18 vanaf 15.00 uur ontvangen een (Q’) unieke luxe gift t.w.v. €49,95 geheel gratis.
 3. Iedere bezoeker tijdens ons 10 jarig jubileum evenement krijgt een …?…product gratis van ons, zolang de voorraad strekt!
 4. Diverse samengestelde cadeau beauty-boxen worden voor u ingepakt al vanaf €25,00 voor mannen en/of vrouwen met daarin verschillende luxe producten t.w.v. €100,00.
 5. Staffelkortingen t/m – 25% korting op producten m.u.v. de speciale beauty-boxen en sterker afgeprijsde artikelen.
 6. Altijd -10% korting op een niet afgeprijsd artikel en m.u.v. de speciale beauty-boxen en sterker afgeprijsde artikelen.
 7. Aankoop in kuurverband. Koop op 29 nov. 18 totaal 9 behandelingen in en ontvang direct de 10e behandeling geheel gratis. Geldig op alle behandeling ook epileren, harsen, schoonheidsbehandelingen, IPL en alle andere apparatuur m.u.v. de Injectables bij Drs. Christa Stojkovic.
 8. Breng een vriend, vriendin of familielid aan. Koop op do 29 nov. ’18 een behandeling in vanaf minimaal €75,00 en hij/zij ontvangt direct -10% korting op de behandeling. Zelf ontvangt u hiervoor ook -10% korting op uw eigen behandeling, uw kortingsvoucher is inwisselbaar t/m 15 feb. 2019. Deze actie is persoonsgebonden. De ‘Bring a Friend’ voucher van uw ‘vriend’ is inwisselbaar t/m 31 mei 2019.
 9. Diverse leuke kleine cadeautjes voor Sinterklaas, surprise of kerst al vanaf € 2,00 of in minisets verkrijgbaar van €5,00 of € 10,00.
 10. Kom gezellig langs om op ons 10 jarig jubileum te toasten.

Speak Your Mind

*

Q’ Unique